Frissítve: Nem lesz PC-s AC: Birth of a New World?

Link másolása
Pár napja jelentette be a Ubisoft az Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collectiont, mely eredetileg Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re érkezett volna, azonban a kiadó szerint mégsem lesz PC-s változat.

Úgy tűnik, mégsem érkezik PC-re a pár napja bejelentett Assassin’s Creed: Birth of a New World csomag, mely az Assassin's Creed III-at, Assassin's Creed IV: Black Flaget és Assassin's Creed: Liberation HD-t tartalmazza. Bár a PC-s változat még dobozképet is kapott, a Ubisoft most mégis úgy tájékoztatta a GameSpotot, hogy nem lesz a csomagból PC-s verzió. A kiadó szerint hiba történt a játék listázása közben.

 

Az Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collection tehát kizárólag Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik október 3-án.

Update! Nos, úgy néz ki, csak Amerikát érinti a megkötés, azaz Európában - így nálunk is - lesz PC-s verzió! Fellélegezhetünk!

36.
36.
KőbányaKispest
#33: remélem már kiverted a témára vagy 3X. Boldogabb az életed ettől ügye? Te szerencsétlen te...
35.
35.
drat576
Pont az amcsik nem kapnak ebből a csomagból? Vicces.
34.
34.
csaszi2
#33: Mért érzem azt, hogy te mindig újraregisztrálsz?
32.
32.
Dreadlox
ez az egész assassins creedes dolog már kezd kicsit unalmas lenni szvsz
31.
31.
Csoki80
#25: A pécések nem ilyen játékokkal szeretnek elsősorban játszani.
FPS, MMO, RTS ebben a háromban jobban teljesít a pc.
Egy normális RTS nincs konzolra, lehet nem érzik úgy, hogy lemaradnak valamiről, mert nem is érdekli őket.....
30.
30.
SP4C3F0X
Majd megtudjátok milyen PC-vel játszani ha a fejetekre kaptok egy VR szemüveget :D
29.
29.
GAMEROD
Azt se bánnám ha befejeznék a sorozatot. Kimerült már az ötletekből ez a játék. A 3 részt még végigtoltam, de azt is úgy hogy alig vártam már hogy vége legyen. Bőven elég volt a tetőkön ugrálásból. Inkább új címekre kéne felhasználniuk a fejlesztők energiáját.
25.
25.
hunky
#19: Ha már itt tartunk: konzolon 1 éve lehet vele játszani. A current gen-es verzió idén jön ki,a pc-s jövőre. Nem kell a fanboy duma,hogy ha később kapjátok meg akkor jobb lesz... Konzolon előbb lehet vele játszani,ennyi az igazság. Én nem szivatnám magam a pc-s verzióval (másfél év rinya,nyáladzás+kezdetleges problémák pl NASA gépén is akadozik és plusz fél évet kell várni a patchre+laggolás multinál mint pl az MK9 multiban még mindig laggol a pc-s verzió+amennyi különböző gép,annyi különböző bug és probléma amihez patchek kellenek és az is plusz fél év stb...),bőven jó lesz a ps4-es. :) Az árakról meg ne beszéljünk,én is PS STORE-ban megvettem az összes gta-t (stories címeket is) (szerintem én is) 75%-os leárazással. De ha pl egy RDR-ről beszélünk,erről a szuper játékról,én 3000-ért vettem leárazva a goty-t,te pc-re mennyiért is vetted? Jaa,nincs pc-re... :D Kimaradt a pcmasterrace a világ legjobb vadnyugatos játékából...de sorolhatnék még brutál címeket,hogy a pc-sek miket kapnak sokkal később/miket hagynak ki,de inkább nem teszem. :)
24.
24.
LeBlanc
#19: jajj ezek a BC gurukk
másfél éfes játékknak tafsolnak
a filák mán el is felejtette eszek mek makuk alá élfesznek


23.
23.
KeXxX
#19: Obviously. Csak nehogy pont fordítva legyen. Laggok, bugok, VGA problémák stb..
22.
22.
Yanez
#20: Te is fiam, fanboy? :)
21.
21.
floax
#20: És most megy a recska ?xD
20.
20.
hedzsooo
#6: Akkor hajrá, toljad csak te is konzolon, mint respectpele10 haverod, ha az való neked! ;)
19.
19.
hedzsooo
#5: Ja, a GTA V meg jöhet később, aztán úgy is a PC verzió lesz a legjobb, szokás szerint! :D Alapból is, aztán meg majd jön hozzá tengernyi király ingyen mod tartalom is a rajongóktól! :)
18.
18.
hedzsooo
#5: Nem anyázunk téged, vedd csak meg konzolra majd ezt a gyűjtői kiadást, mi már úgy is mind megvettük 75%-os leértékelésben mindet PC-re! :D
17.
17.
LeBlanc
16.
16.
Nem jön?
Éljen egy rakás copy paste szarral kevesebb.
15.
15.
levantine
Úristen, csak ezt ne! Hogy fogom ezt túlélni? Mindennek vége. :D
14.
14.
Juha
Szintén zenész, Pc-n megvan mind (kivéve liberation), újonnan lett vásárolva mind, persze nem megjelenéskor, és most vagyok kb. 10k-nál. Ez a csomag sztem PC-n is 15k körül indult volna, persze ment volna az 3-4 körül is késöbb, mivel senkit nem érdekel. (Aki nem vette meg és játszott vele, az sem venné meg, mert jónak jó, de nem annyira (sarcasm off))⅞
13.
13.
Necreon
Aki eddig nem vette meg PC-n, hülye is volna ezt megvenni. AC3 akcióban 5 euró, Liberation kb 7, Black Flag-et megjelenés után vettem két hónappal amazonon 20 dollárért (!).

Aki PC-n még mindig nem vette meg, még rosszul is járna ezzel.
11.
11.
floax
#9: Csak azért ilyen hülyeségeket mert egy nagy troll ... tudod ha az első hülyeségére senki sem reagál , akkor már kezd zsongani a puncia...
10.
10.
Mortician
#9: Sajnos mindkét tábor bővelkedik az ilyen gyengeelméjűekben.
9.
9.
godach
#6: Érdekes elgondolás, nem sűrűn hallani...
8.
8.
biohazard rex
Jajj ne! Nem kapjuk meg a játékokat amiket már egyszer kiadtak pc-re! Most mi lesz!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...