Robert Downey Jr. az Assassin's Creed-filmben?

Lapértesülések szerint az Iron Man sztárja, Robert Downey Jr. is benne lesz a közelgő Assassin's Creed-mozifilmben és nem mást alakít majd, mint a híres tudóst és feltalálót, Leonardo Da Vincit. Öröm a köbön!

A Moviepilot úgy tudja, hogy a készülő Assassin's Creed-mozifilmben Robert Downey Jr. is szerepet kap, ráadásul nem mást alakít majd, mint a híres itáliai művészt és feltalálót, Leonardo Da Vincit. Ha ez igaz, akkor az adaptáció a reneszánsz Itáliát venné alapul - a játékban Da Vinci Ezio Auditore barátja volt.

Hozzátennénk, a magazin cikkét azóta törölték, így egyelőre pletykaszinten tekinthetünk Downey feltűnésére.

Annál is inkább, hiszen a hét elején még olyan szóbeszédek kaptak szárnyra, hogy a film a 15. századi Spanyolországban, a spanyol inkvizíció idején játszódik majd - ide pedig nem igazán illene Da Vinci. Eszerint a főszereplő, Michael Fassbender egy helyi orgyilkost, Aguilar de Agarorobót alakít. Hasonlóan a videojátékokhoz, a film is rendelkezni fog jelenben játszódó szállal, ahol Fassbender még egy Michael Lynch nevű halálraítélt bőrébe is belebújik. Az alkotásban egyébiránt feltűnik a kor legnagyobb inkvizítora, Tomás de Torquemada is.

27 komment - szólj hozzá!