325 millió dolláros bevételnél jár a Destiny

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 18.
  • Biznisz
Link másolása
Igen, jól rémlik, hogy a múlt héten még valami 500 milliós összegről írtunk, az a szám viszont csak a boltoknak kiszállított példányokra vonatkozott.Ténylegesen 325 millió dollárt költöttek a játékosok a Destinyre.

Folyamatosan röpködnek a számok a Destiny körül: míg a múlt héten arról írtunk, milyen értékben szállították ki a játék kópiáit az üzleteknek (ez laza 500 millió dollár volt), addig most arról számolhatunk be, hogy ebből 325 millió dollár már ténylegesen is befolyt a vásárlóktól. Hogy ez hány darab eladott példányt jelent pontosan, azt még nem tudjuk, de lehet matekozni.

Az Activision közleményben tudatta az internettel a hírt, amiben azt írta: "A Destiny-rajongók több mint 100 millió órát játszottak az első héten, ez a szám egy szinten van a legnépszerűbb Call of Duty-játékaink adataival, ami ugye piacvezető cím. Játékosok milliói szórakoznak remekül a Destinyvel, és nem tudják letenni a kontrollerüket. És ez csak a kezdet: a Destiny egy platform, ami növekedni és fejlődni fog, miközben azon dolgozunk a Bungie-val, hogy egy sor új élményt és tartalmat teremtsünk."

15.
15.
randall13
#13: De ha csak fél év múlva lesz benne elegendő tartalom, akkor minek megvenni most? :\
13.
13.
Ra1D3n
#3: És íme a példa ami nem követendő... Mi haverokkal nyomjuk a raidet, és elég kemény, de persze ezt hiába mondom az olyan embereknek mint te. Ez a játék 1 hét alatt önmagából messze nem mutat meg annyit mint amennyi a jövőben lesz benne. Persze az is igaz, hogy rengeteg lesz az ideiglenes event, de fél év múlva garantáltan bővebb tartalommal fog bírni ez a cím, addig is élvezni fogom, mert letehetetlen :)
12.
12.
nomcsa
Az, hogy mennyiben tér el a current és next-genes változat, engem is érdekelne, mert ha csak grafikailag, akkor beruháznék rá:)
10.
10.
Falcon
nem tudja valaki hogy a ps4 és a ps3 as változatok csak grafikában térnek el egymástól ugyanazok a pályák vannak benne és ugyanakkorák ?
7.
7.
Heisenberg
Valaki nem tudja véletlenül mennyi volt a marketing költségük?
6.
6.
Nem értem soha ezt. A boltok sem ingyen kapták, azaz, az 500 milliót a kiadó már bezsebelte, és pont leszarja, hogy abból mennyit vesznek meg a gémerek. Ő már a pénzénél van.
4.
4.
hurkagyurka2
Elég bátran berendelgettek... Sebaj, elfér a polcon. :)
3.
3.
Nem rossz cucc, de én már meguntam 1 hét után és eladtam, kell a zsé majd olyan cuccokra mint az Evil Within, Shadow Warrior :)
2.
2.
Terawatt
Végülis a boltok már kifizették a copykat, szóval az 500 milla még mindig okés ^^
1.
1.
Sechu
végül is nem nagy különbség! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...