Október végén jön a Farming Simulator 15

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Giants Software bejelentette, hogy október végén indulhatunk szántani a Farming Simulator 15-ben. A készítők rendkívül büszkék az új grafikai és fizikai fejlesztéseikre. Ezúttal skandináv környezetben bőgethetjük a motorokat.

A vadonatúj vizuális effektek mellett a fizikaalapú renderelés és a fotorealisztikus mezőgazdasági képek teszik fel a pontot az i-re. A kombájnok és a traktorok mellett immáron favágó-alkalmatosságok és pótkocsik is helyet kapnak a programban. Ezúttal skandináv környezettel és márkákkal is találkozunk.

Természetesen a multiplayerről sem kell lemondanunk: az online szántóföldeken akár 16-an dolgoztathatjuk az ekét.

A Giants Software bejelentette, hogy október 30-án érkezik a PC-s verzió, majd 2015 elején a PS3-as, PS4-es, Xbox 360-as és Xbox One-os változat. Egyedül a Mac-es port hiánya lehet fájó az Apple-gépek tulajdonosainak.

8.
8.
Oldskoolgamer91
7.
7.
bodortamas1
#3: Akkor vegyük úgy, hogy alkalmi játékosoknak jó. De egy komolyabb gamer ilyenekkel nem fog leülni játszani.
6.
6.
Cristiano
ez aki szeret vezetni ilyen traktort neki való
3.
3.
medson
#1: Hidd el komoly tábora van, volt osztályomba kb rajtam kívül mindenki megvette a 14 et és azzal zúzták. Valahogy úgy érzem nem csak egy ritka kivétel volt az osztályom.
2.
2.
Bobby Kotick
A PC platform zászlóshajója.
1.
1.
bodortamas1
Osztán ezzel ki fog játszani? Szomorú, ha valaki odáig fajul, hogy ezzel játsszon. Nem látom, mi abban az élmény faktor, hogy traktorokkal szántunk / vetünk, meg egyebek, és nagyban ennyiből áll a játék. Én kipróbáltam a 13. részt, de konkrétan 1 óra alatt eluntam alatta az életem. Játszani is csak azért játszottam, mert kíváncsi voltam, hogy mi ebben a jó. Hát számomra semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...