Saját hőst is indíthatunk az új Dragon Ballban

A TGS nem múlhat el Akira Torayama mangája és animéje nélkül: a Bandai Namco megerősítette, hogy a Dragon Ball: Xenoverse-ben megalkothatjuk a saját, testreszabott karakterünket is, aki illeszkedni fog a történetbe.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#17
Számomra nem derült ki világosan. Ez csak online? Vagy az csak javasolt, de offline is tökéletesen játszható?
#16
#12: "mond meg anyukádnak aztán meglátjuk mi lesz" komolyan? Gratulálok :). Te meg inkább tartsd meg a véleményed, ha nem akarod, hogy más meg rólad írjon...
#15
#12: Hagyjad már a hülyeséged, az "ez 1 kalap szar" nem vélemény nyilvánítás, mert hiányzik a kulcsszó a "szerintem", ez szimplán 1 gusztustalan veszekedés szítás és pofánköpése annak akinek ez tetszeni merne. Szerintem te egy rakás szar vagy, na ez már vélemény, nem állítottam be tényként mint te!
#14
#12: Jaja, ehhez mindhez jogod van, csak nem értem ha valakinek valami nem tetszik, miért veszi a fáradtságot és offolja szét a témát, na ez érthetetlen számomra.
Ezt az anyázást egy játék miatt, aztán meg végképp nem értem.

Teljesen provokáló hangnemet kerülve szeretném megkérdezni, hogy hány évesek vagytok? Esetleg lelkileg minden rendben van?
#13
csak akkor közelítheti meg a budokai szintet ha végre abbahagynák ezt a tps nézetű verekedős játékstílust és visszatérnének a budokai 3 oldalnézethez abszolút béna ez a koncepció egy élvezetes izgalmas harcot nem lehet vele már játszani ....... számomra évek óta halott ez a széria még a Burst Limit-ben volt némi lehetőség csak abból meg mindent kihagytak ami dragonball .
#12
#11: ha trollkodok akkor köszi a feedet. de nem azt tettem, csak szimplán röviden, tömören, elmondtam, hogy nem tetszik a játék és a francnak volt kedve írni. nem tetszik a véleményem? vagy ahogy írok? mond meg anyukádnak aztán meglátjuk mi lesz te szájkaratés. tedd magad túl rajta, hogy nekem nem tetszik ez a rakás szar. peace!
#11
#9: Hú ez aztán nagy vélemény "ez 1 kalap szar" mint valami 10 éves gyerek... Trollkodj pls máshol, egy codos hírnél még röhögnék is rajta...
#10 Én is gratulálok, a szüleidnek...
#10
#8: Neked is csak gratulálni tudok...
#9
#8: szóval én azért vagyok primitív majom, mert nekem is van 1 saját vélemény és eltér a tiédtől? halj már éhen te birka, miért próbálod másokra erőltetni a te saját véleményed?
#8
http://www.saiyanisland.com/2014/09/dragon-ball-xenoverse-confirmed-for-steam/ jön pc-re is :). A sok primitív majom, meg mielőtt elkezd szarozni, picit jobban utánanézhetne a dolgoknak... http://www.saiyanisland.com/2014/09/extended-dragon-ball-xenoverse-trailer/ itt van gameplay videó is és igaza van Spaceghost-nak is, mert interjúban is mondták, hogy a budokai széria szintre hajtanak (ami a legjobb dragonball-os játékok közé tartozik) + megfűszerezik 3 vs 3-al is.
Ha sikerül elérni a budokai szintet, akkor ez lesz a legjobb dbz játék, ami pluszba jön pc-re is, de a hülyének már szar, nem értem mit vár akkor...
#7
Nocsak a végén a harc alapján úgytűnik inkább fog hajazni a PS 2-es harcrendszerre mint azokra a fosadványrokra amiket PS3-ra kiadtak. Talán még érdekes is lehet, de hihetetlen, hogy mennyire nem tudják kihasználni ezt a világot....
#6
nekem tetszik ez
#5
ez 1 kalap szar
#4
Nekem tetszik ez a free roam játékmenet
#3
#1: A PS2 es Budoka 3 - Tenkaichi 3 és Infinite World részeket csak herélt, vagy nevetséges folytatások követtek az előző generációban.
Remélem ezt a szintet meglépik. Bízom abban, hogy az új story vonal visszahozza a cím régi szellemét.
Apropó: Aki játszott netán PC az utolsó Narutó játékkel, milyen minimum vas kell az 1080p és fix 60FPS hez? Gondolom a DB se eszik majd többet :)
#2
10 éve még jó lett volna, de mára szerintem komolyabb alkotást kéne kiadni a kézből, akár mmo akár nem :/
#1
Szó se róla, az utóbbi időkben minőségi alkotásokat kaptunk, már amennyit láttam belőle, de hova tudják eladni ezt a sok játékot? Ezeknek új története van, vagy mi a szösz? Mert én láttam havernál vagy 3 DragonBall Z játékot és mindben a Z történéseit játszotta végig. Felvilágosíthatna valami hozzáértő :D