Belső nézet a GTA V új verzióiban?

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 22.
  • Pletyka
Link másolása
A Rockstar honlapján feltűnt (és sebtében eltávolított) adatlap szerint a Grand Theft Auto V PC-s, PS4-es és Xbox One-os változatában belső nézetből is irányíthatjuk hőseinket. A PC-s változatban videoszerkesztőt is kapunk.

A Rockstar honlapjára véletlenül (?) felkerült adatlap szerint számos változás lesz a Grand Theft Auto V PC-s, PS4-es és Xbox One-os változatában. A bejegyzést azóta törölték, de a szemfüles rajongóknak hála nem tűnt el nyomtalanul.

Ahogy azt már megírtuk, az új verzióban nagyobb látótávolságnak, finomabb részleteknek és sűrűbb forgalomnak örülhetünk. A GTA Online eddig megjelent összes frissítését tartalmazzák az új változatok, beleértve az új munkákat, testreszabási lehetőségeket és fegyvereket. Az előző részhez hasonlóan, a PC-s verzióban egy fejlett videoszerkesztő is helyet kap.

Ami viszont újdonság, a belső nézet bevezetése: a járműveket cockpit-szemszögből is irányíthatjuk, ami annyit jelent, hogy a fejlesztők átdolgozzák a járművek belsejét.Természetesen, ha gyalog közlekedünk, akkor is választhatjuk az FPS-kamerát.

A sztorimódban új easter eggeknek és véletlenszerű eseményeknek örülhetünk, még több állat jelenik meg Los Santosban. Azok a játékosok, akik áthozzák a karakterüket Xbox 360-ról és PS3-ról, új ingyenes fegyvereket és egy garázst kapnak a GTA Online-ban.

Végül a karakterválasztó képernyőt is ráncba szedik a Rockstarnál.

A PS4-es és Xbox One-os változat november 18-án érkezik, míg a PC-s 2015 januárjában.

30.
30.
#27: A rockatart ismerve kb az earth simulatoron se lesz 25-nel tobb....
29.
29.
#27: Megnyugodtam.
Az iponon meg kellett magyarazni.....
28.
28.
greenmelon
Oculus Rifthez jó lesz így. :)
27.
27.
K2 The Highest
#25: Meeeeh? :D Jót nevettem :) (Már, ha ez volt a cél)

De "szerintem" az "interior view" és a "First Person View" sok sok mindent elárul :D

Ami pedig a fps-t illeti, remélem a szilárd 60 meglesz, s nem kell hozzá 1.7 peccs, hogy elérjük.
25.
25.
Ez egy hir felreertelmezese!!!!
Az FPS nem a first person shooter-t hanem a FRAME PER SEC-et takarja.
Ami azt jelenti hogy a max gepigenyen varhato fps.
Kb 1-2 a rockstaros programozo fenomenokat ismerve...
19.
19.
negyven2
#18: http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-V-Xbox-360/dp/B0050SYILE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411398841&sr=8-1&keywords=Grand+Theft+Auto+V

Azért az elég érdekes, hogy pl. külföldön ugyan annyi PC/XboxONE/PS4 kiadás ára (60$). És akkor elehet gondolkozni azon, hogy nálunk miért kerül sokkal drágábba minden "nexGEN" játék.
18.
18.
aordog
Igen 10 ezer, de nem 21 ezer. Kiváló a fizetésem, de akkor sem mind1, hogy 10 vagy 21. A használt játék vagy a leértékelt...igen csak is így. Akinek sok gondja van a pénzel???
Érdekes véleménynyilvánítás...inkább hagyjuk, nem egyazon társadalmi réteget képviselsz azokkal,akik előtted sokkalták.
17.
17.
Dezseee
#16: +1. Főleg hogy pcre 12-13 szokott lenni egy játék. A konzolosk meg nem érdekelnek mert nincs konzolom :3 Amióta dolgozom(kb 5 év),ami tetszik inkább megveszem mint hogy letöltsem.
16.
16.
dzsiádzsó
#15: Pedig csak az tudom mondani, nyugati keresetek mellé semmi gond ezekkel az árakkal.
Akinek sok gondja van a pénzel warezoljon, aki nem szeretne még mindig megveheti ezt a GTA 21 ért, aztán kijátssza és eladja 12-ért egy év múlva, vagy ő veszi meg ennyiért kis késéssel, ez kompromisszum, de 10e forint a mai világba már teljesen reális ár, azért sok munka van az ilyen játékokkal.
15.
15.
aordog
17 vagy 21 Teljesen mind 1, mert az előbbi is durva pénz 1 játékért. Még mielött valaki elkezdené a fizetést emlegetni..nem a 17 ezer a baj, hanem hogy egy game ennyibe kerül! Persze ez mindig így volt...
Amíg megy a 360 és PS3 ez a pofátlan 17-21 kitart. Remélem ennek hamarosan vége...
14.
14.
dzsiádzsó
#13: Hát konzolra semmiképp, de pc-n azért van értelme, mert még nem jött ki rá :D meg a modok.
Trailer jópofa volt, de akkor előrelépés nincs, kb mint a Destiny esetében, látszik előző genes játékot érdemben nem lehet felhúzni, persze szebb a textúra meg a felbontás, de 21 érte sok!
13.
13.
kopic
Én tuti nem venném meg 21 ezerért.
12.
12.
dzsiádzsó
#10: Igen, főleg ha az irányítást, meg törést kicsit rendbe rakják, akkor nem fog érdekelni, meg idővel jönnek rá majd a grafikai modok, bízom benne, hogy talán ez a pc késés azért van mert nem akarnak még1x olyan shit munkát kiadni a kezükből, mint egyébként szoktak pc-re.
10.
10.
FrankBlack
#9: én most is csak a modderekben bízom. Az előző részeket is a rengeteg mod tette számomra igazán jó játékká.
9.
9.
dzsiádzsó
#4: GTA3 óta a pc-s portok mindig gyengébbek voltak, talán SA volt legdurvább, ahol rendesen a grafikából is visszavettek, persze nagyobb felbontás és textúra mellett. Én sok jót nem jóslok a pc-seknek most se.
8.
8.
Blueberry
Legalább nem lesz az ha kéne valami jármű akk se közel-se távol semmi+nem"kell" csalni a játékot
7.
7.
aordog
Akarom,kell...ebbe képtelenség belekötni. Ez egy olyan game, amiben annyi tevékenység van, hogy az elképesztő. Számomra ez az etalon. Amíg nincs PS4-em, addig a Skyrim-et tolom PC-n. Az sem semmi, köszönet a fordításnak.
6.
6.
negyven2
#5 főleg akik áthozák az előző verzióból az Online karaktert azoknak általában már nincs gondja a garázzsal. Vagy bekik jár majd egy 3. garázs is?
5.
5.
Iva13
Eddig aki átviszi Xbox 360ról és PS3ról a karakterét az 1 milliót kapott most már csak garázst? Eldönthetnék végre pontosan...
4.
4.
bema695
2015-ben jön PC-re? És ezért cserébe kapunk egy "fejlett" videószerkesztőt, ami valószínűleg az XP-s MovieMaker szintjét nem fogja megütni. Tuti nem adok érte pénzt, TPB-en amúgy is előbb fent lesz, mint mire kihozná a futár :DD
3.
3.
shooter1234
"...a járműveket cockpit-szemszögből is irányíthatjuk, ami annyit jelent, hogy a fejlesztők átdolgozzák a járművek belsejét.Természetesen, ha gyalog közlekedünk, akkor is választhatjuk az FPS-kamerát." -Na ez már tetszik! :)

"...még több állat jelenik meg Los Santosban." -Én leszek az egyik! :D

2.
2.
Blueberry
Legjobb ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...