Véget ért a Rock Band támogatása

A ritmusjátékok szerelmesei egyperces néma gyásszal fogadják a hírt: a Harmonix úgy döntött, lekapcsolja a Rock Band Networköt, azaz további zeneszámokat nem tölthetünk le a játékhoz. Ez már tényleg a vég?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#5
#2: Nálam az RB3 lazán beüti. Már a kezelőfelülete is tetszetősebb (bár ez szubjektív) de a zenei felhozatal minden igényt kielégít. Importálható kb minden rész egy játékba plusz ugye itt volt ez a 2121 szám. Kontrollerek is rendbe lettek a végére lett itt billentyű is sőt ugye még pro mód is másfajta gityóval.

strike19: Szerintem a ritmusjátékok egyszerűen kiforrták magukat és marhára nincs ötletük a kreatív arcoknak, hogy mivel lehetne újra milliós eladásokat produkálni. Nekem is itt az RB tele egy tonna jó zenével bármikor előkapom játszogatok vele itt a dob leülök csapatom. Mit tudnának még adni? Sztorira nem igazán vágyom multi nem érdekel. Grafika szerintem pont megfelelő. Akkor mi? Ez továbbra is játék és akárhogy nézzük a legfontosabb dolgok adottak egy jó partyhoz.

Szvsz pont elég lenne ha felturbóznák kiadnák PS4-re, újra megnyitnák hozzá az RBN-t és hello. De ugye annyira lecsengett a dolog, hogy már ez se biztos, hogy bejönne max ha a kontrollerek kompatibilisek lennének.
#4
Nem kell ezt túl bonyolítani,egy normális ilyen stilusú játékot csinálnának dőlne hozzájuk a pénz(ha már ennyire rávannak ízgulva) több értelme volna mint nagyon sok game-nek,a ps4-hez illene is ;)
#3
hát jól meg szívták
#1
Már nincs igény a ritmus játékokra?
Mért nem jön semmi ritmus játék már évek óta.
A rocksmith az más tészta az oktató,simulátor játékok közé sorolom.