Frissül a Steam Store

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Valve az egyre növekvő játékkatalógusát szeretné mindenki részére áttekinthetőbbé tenni a mai frissítéssel, mely számos új elemmel segíti a több tízmillió fősre hízott közösség elégedettségének növelését.

Személyre szabott, frissített fogadólapot kapott a Steam-bolt, melyben a megjelenített játékok ezentúl jobban tükrözik majd a vásárlási- és a játékidőben mért szórakozási preferenciánkat. A Steam Discovery Update néven futó újításban új szűrőket állíthatunk be a több ezer cím ízlésünkhöz igazított szortírozásához, és tovább erősödnek a bolt új, kék stíluselemei is.

Kapunk egy ajánlási sort, amely a termékek összeválogatott csokrából egyenként megtekinthető adatlapok bemutatásán keresztül lát el javaslatokkal a vásárláshoz. A fícsör segítségével várólistánkhoz adhatjuk, követhetjük vagy érdektelennek jelölhetjük az ajánlatokat.

Egy másik új közösségi elemmel - mely "kurátor" néven fut -, a digitális forgalmazó lehetőséget biztosít, hogy hasonló érdeklődésű társainkat, vagy nagynevű gamerek ajánlásait követhessük, mikor biztosra akarunk menni a minőségi címek kiválasztásában.

12.
12.
Majd meglássuk, ha felfogja, hogy ne ajánljon zombis sz@rokat, mmokat és Assassins Creedeket akkor nagyon fogom szeretni. :) Nekem inkább az a bánatom, hogy a mai napig nincs egy normális statisztika ( tetszési index ) csak egy like / dislike lehetőség.
Például jó lenne egy olyan százalékos érték, hogy az átlag user meddig vitte a játékot ( nem az 'eredményekre' gondolok, az teljesen false, pl. a Borderlands 100% végigjátszása ( egy küldetés sem maradt benn ) az acheivementek csak 41%-on álltak, ez tök irreális :)) Vagy, hogy milyen átlagos áron vette a nép :)
11.
11.
headhunter86
#10: Pontosabban: http://www.enhancedsteam.com
10.
10.
headhunter86
#1: Erre ott az Enchanted STEAM plugin. A nélkül már nem is tudnék STEAM-et használni.
9.
9.
Extol
#4: Ezt még nem vettem észre de ok
6.
6.
toriell
4.
4.
lesik20
#3: Aktív fiokok száma az egy honapon belül használt fiokok számát jelenit
3.
3.
Extol
#2: Szerintem az a fiók is aktívnak számít amibe több éve be sem jelentkeztek
2.
2.
lesik20
"új elemmel segíti a több tízmillió fősre hízott közösség"

Pont most érte el a százmilliós AKTÍV felhasználók számát :D

"Steam is a leading online platform for PC, Mac, and Linux software, games and digital entertainment with over 3,700 titles and 100 million active accounts."
1.
1.
Extol
Pont most néztem, nem rossz, viszont szívesen látnám kiemelve a játékos értékeléseket minden egyes tételnél
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...