Bemutatkozik a Sleeping Dogs: Triad Wars

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Sleeping Dogs: Triad Wars beígért demonstrációja, melyben a készítők mesélnek egy kicsit az eredeti játékból készült, ingyen játszható spin-offról, sőt mostantól a cím zárt bétatesztjére is jelentkezhettek.

A Sleeping Dogs második részt ugyan (még) nem kap, de a United Front Games közzétette az ingyen játszható, mikrotranzakciókkal felszerelt spin-off első bemutatóját.

A nyílt világú, online akció-stratégia műfajú PC-exkluzív játékban ezúttal a triádok által uralt Hongkong alvilágából kaphatunk ízelítőt. A főhősünk egy gengszter, aki a szervezett bűnözés hierarchiájának csúcsára törekszik az ellenséges frakciók szabotázsán és pusztításán keresztül.

A saját beosztottjaidat neked kell összegyűjtened és segítségükkel területet foglalnod, hogy megalapítsd a birodalmad, aminek a teljes arculata a döntéseidtől függ majd. Legyen az akár hamisítás, csempészés vagy egyéb illegális tevékenység.

A közösség elvárásaira és kéréseire az ígéretek szerint erősen építő játék egyelőre nem kapott kiadási dátumot, bár a zárt bétára máris lehet jelentkezni.

12.
12.
Neurotic
Még jól is elsülhet a játék. De ott van az esélye annak is, hogy egy pay to play pénzlehúzós vacak lesz belőle, ahol ha nem fizetsz akkor kínkeservesen és csiga lassúsággal tudod magad fejleszteni. Meglátjuk.
11.
11.
Cristiano
#6: 23 én ki mondta annyi vagyok ember
peidg nem vagyok annyi :)
10.
10.
Pizza74
#7: Pedig érdemes lenne. Mi itt már rég nem foglalkozunk vele. Sokkal idegesítőbbek a magadfajták, akik hisztiznek miatta. Ő egy jelenség, fogadd be a szívedbe és élj vele együtt. Peace!

Nem örülök neki, de végülis rohadtul tetszett az első rész, egy próbát megér, ha már ingyenes. Felszálok végre a free2play vonatra.
PS: YouTube-on egy kicsit túl reagálják a dolgot. De meg tudom érteni...
9.
9.
N!ghtmare
Azért yt-n kapják az ívet rendesen, meg is érdemlik.
8.
8.
p3ti
Omg. Akkor egy újabb cím ami nem fog érdekelni. Pedig az első része nekem 20x jobban tetszett mint pl. a GTA4..
7.
7.
logic5
#4: Remélem ezt már nem moderáljátok ki....
6.
6.
logic5
#2: Köszönjük az állandó, minden post-nál megjelenő építő jellegű hozzászólásod :D Ratyitallér :D 23 éves fejjel egy férfi focista a profilképed :D Rendkívül intelligens lehetsz :D
5.
5.
N!ghtmare
Az első rész nem véletlenül lett sikeres, talán azt az utat kellett volna járni ahelyett, hogy bepróbálkoznak valami mással amibe oly sokan buktak már bele.

Ők tudják, én picit reménykedek a sikertelenségükben és akkor talán hanyagolják ezt a online akció-stratégia műfajt. Sokan nem kérünk belőle.
4.
4.
logic5
3.
3.
biohazard rex
Látok benne potenciált, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
2.
2.
Cristiano
azt hittem hogy folytatás lesz
1.
1.
drat576
Pfff, hát nem ezt vártam. Ugyanakkor az ilyenek már nem okoznak meglepetést, de a csalódottság azért megmarad.
Felmerülhet a kérdés hogy miért. Hiszem még alig tudunk erről valamit. - hát nem tudom, nekem ez már most a nope kategória.
Igazából elfér a többi szirszar mellett, csak minimum egy hete ment az etetés hogy jön a második rész. Noh mind1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...