Tizennyolc perc a Resident Evil: Revelations 2-vel

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
A Capcom szép adag Resident Evil: Revelations 2 játékmenettel látta el a Tokyo Game Show nézőit ezen a hétvégén, melyből egy tizennyolc perces darabot azoknak is felöltöttek, akik nem tudtak jelen lenni a rendezvényen.

A játékban egy szigeten található, elhagyatott fogolytáborban járunk, Claire Redfield (Resident Evil 2, Code Veronica) és Moira Burton (Barry Burton lánya) felett vehetjük át az irányítást. A játékmenetet bemutató videó ugyan kicsit sötét, de jó adag japán szöveget, új helyszíneket és horrorral átitatott képkockákat tehetünk magunkévá belőle.

Az európai megjelenés 2015 első felére várható a PC, PlayStation 3, PlayStation 4, valamint az Xbox 360 és Xbox One platformokon.

19.
19.
Lackooo84
#1: + no dinamikus árnyékolás, meg úgy forog a karakter mint a PS1-en, nem mozognak a lábai.... nagyon vicces.
18.
18.
szakallaskan
Jó lenne,ha ki lehetne kapcsolni az interakcióknál a képernyőn megjelenő ikonokat.
17.
17.
Yanez
Hát nem erre számítottam még pár napja. A grafika még hagyján, de a mozgásanimáció borzalmas, tisztára a PS1-es korszakot jutattja az eszembe, ami akkor még jó volt, de ma... Ennek ellenére annyira nem néz ki rosszul, mint ahogyan azt páran itt mondják. Szerintem élményben még többet is fog nyújtani, mint mondjuk a RE 6. Ha jós lennék, azt mondanám 7 pontos lesz a cucc, ami nem is rossz!
16.
16.
Nagyon gagyi!Látom megtartották a fenomenális irányítást is :) Remélem ezt nem teljesárú játéknak gondolják! CAPCOD :)
14.
14.
keiji maeda
#1: abszolút nincs igazad !!
1 lelketlen párbeszéd ? ? egy túlélő horror játékban szerinted mennyi lélek van ?
2 át kell menni az ajtón ? 100-99 játékban ez mai napig így van
3 lemarad a karakter ? ez még egy korai gameplay lesz még ezen javítva sok idő van még a megjelenésig
4 sötétnek kell lennie hiszen a helyszín igencsak igényli a sötétet , ne hogy már ki legyen reflektorozva vagy süssön a nap

egyébként mondom ezt úgy hogy szánalmasan gagyinak tartottam a 6. részt
ebben a részben már sokkal több potenciált látok! nem kell ezt ilyen hamar lelőni még csak összesen egy gagyi minőségű meg egy normális minőségű videót láttunk
13.
13.
Neo1989
Annyira nem lehet látni semmit h az már gond :(
12.
12.
DON GONDOCS
Ha teknikailag nemis de még ígyis az egyik legjobb résznek nézünk elébe, ugyan nem rugaszkodik el nagyon az elődöktől és sok az újrahasznált játékelem (VeronicaX)
Azért a sokak által imádott negyedik részt se tartanám a sorozat ékkövének, a látszólagos horror elemek és a nyomasztó környezet ellenére is egy szimpla darálós akció játék, az 5 rész legalább az lett aminek a 4 résznek kellett volna. A 6 meg a sorozat mélypontja az ORC mellet is. De a revelation 1 része viszont kellemes csalódás.
11.
11.
strike19
#10: Én is azt veszem meg.Nálam a resident evil sorozat 4 tésztől meghalt.A 5 csak a co-op miatt tetszik.Az utána jövő részek már nem jók.Szerintem a sorozatot elkéne felejteni egy jó 10 évre.És utána kipihent agyal újra kezdeni az egészet nem ez a szappanopera történet kell.
10.
10.
trion96
Én már csak a Resident evil 1 újrakiadásában bízom, remélem az jó lesz.
9.
9.
bodortamas1
#7: A dramaturgia nem azt jelenti, hogy nem lehet nálad semmi és a szekrényben kell bujdosni. Ezt nagyon félreértelmezted. A Resident Evilben persze, hogy kell lődözni, de amit a Capcom mostanában csinál... az botrány.
8.
8.
Csak ne lenne ilyen rohadt csúnya :-/
Ráadásul PS-es,hogy melyik nem tudom de ez Ps3-ra is botrányos kinézet.
7.
7.
#1: Én nekem személy szerint elegem van a dramaturgiából, az ugyanis annyit jelent az Outlast óta, hogy nincs semmid, fossál, fussál, aztán bebújsz a szekrénybe, utána kimész, fossál, fussál, meghalsz, meghalsz, mindenhol meghalsz, jaj de ijesztő, egy tárgyat se tegyél keresztbe mert meghalsz...szarok rá, nekem EZ a Resident Evil jön be, ez normális, lehet tárgyakat mozgatni, lőni, ennyi, pont mint a régi részekben, amik normális túlélő horrorok voltak. Értem hogy a "túlélő" ma már inkább az hogy lépten nyomon megölnek, és bújni kell a szekrénybe, de én örülök, hogy ilyen fajta játék is lesz, mint ez.
6.
6.
GAMEROD
Az eleje ugyanaz mint a Code Veronica X eleje, lehet hogy még jó lesz.
5.
5.
TheDeathFlash
Capcom te mit csinálsz ? Ez semmi az elődeihez képest.A Resident Evil 4-szintjét még csak látótávolságban sem közeliti meg.
4.
4.
adriano28
azt kell mondanom, hogy nem tetszik :(
3.
3.
Cristiano
azt kell mondanom hogy tetszik
2.
2.
azureknight0715
Hát nem tudom mit mondjak erre. Nekem nem jön át a resi hangulat. Igaz az atmoszféra kicsivel jobb, de még mindig nem az igazi. + amit észrevettem: társad még mindig nem tud normálisan követni, elakad azt majd később hirtelena semmiből feltünik. Ha te felmásztál a létrán, Moria meg lent maradt a zombival vagy mivel akkor mért nem őt támadta meg, mért téged követett? Az írányítása, illetve a kamerarendszer még mindig szar. Így eddig ez édeskevés.
1.
1.
bodortamas1
A Capcom sosem tanul a hibáiból... A grafika ocsmány, erre nincs más szó. Bárcsak ez lenne az egyetlen gond... soroljam? Oké.

- lelketlen, semmitmondó párbeszédek
- így hogyan akarnak dramaturgiát csinálni?
- az eddig látottak alapján nem lesz okunk félni, tekintve, hogy az ellenfelet könnyedén lerázhatjuk, csak át kell menni egy ajtón
- sőt, az sem baj, ha Moira lemarad... majd odateleportál (gondolom coop-ban nem így lesz, de singleban sem kéne teleportálgatni, mivel már a RE 4-ben Ashley sem teleportált)
- megint minden sötét lesz, mint a RE 6-ban... ami még nem is lenne baj, ha nem a kartontextúrákat akarnál elrejteni vele
- a grafika még mindig a régi... ocsmány
- az a jump scare... nemhogy nem ijesztő, de már-már nevetséges a szituáció
- fizikai bakik (érdemes megfigyelni azt a lámpát...)

Ennyi jutott eszembe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...