Sunset Overdrive - nincs tervben a PC-s változat

Link másolása
A VideoGamer stábja nekiszegezte a kérdést James Stevensonnak, a Sunset Overdirve marketing- és közösségi menedzserének, miszerint várható-e a játékból PC-s változat. Egyelőre nincs tervben, de azért nincs minden veszve.

Mostanában egészen sok Xbox One-exkluzívnak indult játék jelenik meg PC-re is, így jogos volt a kérdés a VideoGamer részéról, hogy a Sunset Overdive-ból várható-e számítógépes változat.

A játék közösségi menedzsere szerint egyelőre nincsenek terveik a jövőre nézve, arra koncentrálnak, hogy befejezzék a játék Xbox One-os verzióját, nem terveznek PC-s átiratot.

Természetesen a hír szomorú, hiszen egy nagyon ígéretes játékról van szó, de azért ne felejtsük el, hogy egy évvel ezelőtt a Dead Rising 3 és a Ryse: Son of Rome is hasonló cipőben járt, most pedig már mindkét játék megvásárolható a Steamről. Természetesen azért azt sem várhatjuk el, hogy az összes Xbox One-exkluzív cím átkússzon PC-re is.

A játék egyébként október 28-én jelenik meg Xbox One-ra.

31.
31.
Norbiii
#30: Megértelek Blueberry, ezért is érdemes talán várni, egy új konzollal 1-2-3 évet. Ps3/360 támogatását meg ésszerűnek és jó döntésnek látom, azért több mint 160 millió emberről van szó, akikről csak úgy nem lehet elfeledkezni,
30.
30.
Blueberry
El kéne felejteni a ps3/x360-at :( ott van még a ps3-am(a 4es mellet :P) és a ps4-et már 1 hónapja be se kapcsoltam :( már ott tartok hogy csak a sunsetoverdrive miatt lecserélem x1-re vagy akár lehet még mellé is férne ;) 1szóval:nincs rá game,akk vártam vna és lenne fehér
29.
29.
JackBauer
#28: Számít az, csak nem mindenkinek. Persze ha szebb az jobb:) Én egyelőre maradok a PS3-nál, viszont a BF, FIFA már inkább pc-n megy mert a last gen konzolon már nem olyan jók ezek a gémek.:)
28.
28.
FrankBlack
#24: Na de Bauer ügynök :)) Te is biztos tudod, hogy "a grafika semmit nem számít " :))
Legalábbis ez folyt a csapból is az elmúlt években :))
27.
27.
JackBauer
#25: Szerintem arra is gondolj, hogy nem mindenkinek van pénze nextgen konzolokat venni ebben a mai gazdasági helyzetben, én örülök, hogy jön még egy csomó minden PS3-ra. Ha nem jönnének akkor meg 150 millió ember szopna akiknek ilyen konzoljuk van, najó minusz 10 milla mert már eladtak annyi nextgent.
26.
26.
GAMEROD
25.
25.
dcba
#24: azert szopnak amiert en is, mert minden ismerosom maradt 360on, mert a destiny arra is kijott. Ha pl az csak Onera esps4 re jott volna csak, nagyon sokan vettek volna uj gepet, de igy sokan ugy voltak vele, h pici kompromisszum es nem kell lecserelni a regi gepet. En nagyon szeretem mind a ps3-t, mind az x360t, de sztem majd egy ev utan mar el kene felejteni es hegeszteni a next gen jatekokat. Nekem is sok a lemaradasom az elozo generacioban, de azt lehet potolni, de ettol meg a fejlodesnek nem kene gatat vetni pusztan uzleti okok miatt. Senki nem venne uj gepet, ha annyi lenne az elonye, h picit szebb a grafika, ergo az embereket ra kene eroltetni azzal, h lassan megvonjak toluk a tartalmat. De ehelyett majd a jovo aprilisban kijovo Mortal is jon last genre es ez itt a baj.
24.
24.
JackBauer
#23: Miért szopnának? Jön egy csomó játék rájuk, sokkal jobb grafikai minőségben mint az előző generációra.
23.
23.
Blueberry
Az te vagy,de ne azok szopjanak már akik megvették "drága pénzért" az újabbat
22.
22.
JackBauer
#21: Nincs itt az ideje, számomra még mindig vannak olyan játékok amiket nem vittem végig PS3-on pl. Red Dead Redemption, MGS összes része, Motorstorm Pacific Rift, Beyond, GT6, Ratchet Nexus és még jön idén az AC Rogue is. Sok játék vár rám, de kevs az időm.
21.
21.
Blueberry
Akkor tenné jól a mikró/sony ha leselejteznék a "prev-gen"gépeket és nem azokra csinálnának game-et :( az a 70-80 millió x360/ps3 tulajdonos szépen vegyen magának új konzolt (itt volna az ideje) vagy vessen magára
20.
20.
JackBauer
#19: Az általad várt játékok szerintem már csak One-ra jönnek, ne mérgelődj szerintem:D Mondjuk Én talán kicsit vártam volna a helyedben, majd PS4-et szeretnék venni, de mivel nem egy túl olcsó befektetés és a jelenlegi játékkínálat még kijön PS3-ra is és még a PC-m sem olyan rossz egyelőre, ezért kicsit várok. Persze ehhez az is kell, hogy az eddigi exkluzív játékok sem mozgattak meg engem sem a PS oldalom, csak az Infamous, de egy játék miatt nem rohanok a boltba.
19.
19.
dcba
En anno a Ps3-nal nem tapasztaltam, h ennyire minden jatek jott volna ps2-re is. Ott volt jopar jatek mar a launchnal es emlekeim szerint hamar hatra maradt a ps2 es csak fifa meg par jatek extran lebutitott verzioja jott ki ps2re is. Egyszeruen akkora kulonbseg volt a ps2 es a ps3 kozott, amit most nem tapasztalok. A barati koromben meg joparan atcsesztek, mivel volt aki teszt alapjan meg sem vette, volt akivel megbeszeltuk, h megveszi a ONE-t Destinyvel egyutt, aztan megis inkabb megvette a 360-t, de ahogy irtak lentebb ez egyeni szoc problema. Lenyegeben mondjuk en a Fable-ert es a Quantum Breakert, meg talan a Halo miatt vettem boxot, meg azert, hatha kesobb eszhez ternek es nem szarnak ki mindent 360ra is.Kicsit frusztraltnak ezrem magam, mivel van egy uj gepem es kb semmit nem tudok rajta csinalni, mert a Destiny nem tul erdekes egyedul, a Ryse egy rakas szar, a Dead Rising meg nem az en vilagom, igy lenyegeben tekinthetem a konzolt befektetesnek a kesobbiekben.

Ja es vkit erdekelt hany eves vok, most toltom a 30at koszonom :)
18.
18.
p3ti
#14: Akkor miért nem dumáltad meg azzal a kőrrel hogy ki melyik masinán fogja játszani a Destiny-t? Az xbox friends listen amúgy is látod ki melyik gépen játszik vele. Nem fog sem a Ps sem az Xbox eldobni egy olyan gépet amiből 80 milliót vettek világszerte..szépen lassan megjönnek azok a játékok is amik már csak next gen gépeken lehet megvásárolni. Minden gép váltásnál ez volt,és ez is lesz - ezt nem annyira komplikált megérteni
17.
17.
McDuff
16.
16.
JackBauer
#14: Mindenki tudta, hogy így lesz, mármint, hogy nem hagyják hátra a régi konzolokat csakúgy hírtelen Azt meg, hogy nem tudtad megbeszélni a haverjaiddal, hogy mire vesíztek meg a Destiny-t az már egyéni problémád.. Idővel eljön a te időd úgyis, szerintem ne add el a boxot A másik meg, hogy Halo Forza és az új Gears kötve hiszem, hogy jön PC-re(nekem ez sajnálatos:D), a Quantum Break már érdekesebb, ugyanis az Alan Wake kijött PC-re.
15.
15.
makkandis
#4: Nem tudom milyen idős vagy, de nagyjából az eddigi összes generáció váltás így nézett ki. Csak gondolj bele van 5 millió one user meg 70 millió 360 user (a számokat csak érzékeltetés képen használtam senki ne kössön belém, ha a legújabb havi eladások miatt nem pont ennyi), ha keresni akarnak egy játékon akkor bizony ki kell hozni a régi konzolokra is. Majd ha one-nak is lesz akkora piaca, hogy meg tudnak belőle élni a fejlesztők, akkor nem kell már a régi gépet támogatni.
Azt viszont nem értem, hogy mi a gond azzal, ha a lefutott exkluzívok később kijönnek pc-re, attól még onen-on nem lesz rosszabb a játék, vagy kevésbé élvezhető.
14.
14.
dcba
#10: Keress egy tolmacsot, mert rosszul forditottal. Nem a Box a rossz, hanem az MS es a Sony uzleti politikaja, h minden jatekot ki kell adniuk ps3-ra es 360ra is. Kozelstavol nem tudok olyan komolyabb jatekrol, ami ne jonne ki a regebbi gepekre, plusz a ONE-os jatekok is sorra jonnek ki PC-re. Szeretem az Xbox1-t, de baromira nem ertem miert nem lehet mar hatrahagyni a regi konzolokat es haladni a korral. A regi gep meg megvan, de en arra nem veszek meg kozel hasonlo aron egy butitott jatekot, amikor van uj konzolom ami jobban viszi a jatekokat es kb annyiba kerul a jatek, mintha a regire vettem volna meg. De ha tudtam volna, h mindenki marad 360on, akkor megvettem volna en is arra, januarig, szarra toltuk volna, majd ingyen felupgradeltem volna es ugyan ugy meglenne, de legalabb nem egyedul tolnam.
13.
13.
Nyugi, egyáltalán nem húzó ( must have ) cím, amivel el lehet adni egy konzolt, majd ha szépen lefutnak az eladások, jön ez még kávédarálóra is... Az megint más kérdés, hogy még próba szinten sem érdekel...
Destiny egy sokkal érdekesebb feladvány. Elég sokszor tettek kétértelmű és néha egyértelmű célzást, hogy elképzelhető, lehetséges, valószínű, jó lenne egy PC változat. Nekem mondjuk az eddigi infók és egy pár órás próba után ( ha szabnak az irányításon az sokat javíthat ) nem kifejezetten várandós a cím. Nem igazán szeretem azt az irányvonalat amit a Bungie képvisel. Valahogy az egyetlen értékelhető játékuk az ONI volt...
12.
12.
Drazhar
majd ha bukik akkor lesz, kb mint az eddigiekből :)
11.
11.
drat576
10.
10.
p3ti
#4: Had fordítsam át gondolataidat...mivel nem tudtál senkivel sem játszani a Destiny kapcsán szar az Xone - ok. 2006os konzolt ideje volt leváltani..ezt ideje lenne tudomásul venni. Btw. Meg kell tartani a régi gépet és csá
9.
9.
biohazard rex
Szerintem baromi gagyi ez a játék abból amit láttunk és ha lenne pc-re még falábbal meg szemfedővel sem tennék vele próbát.
8.
8.
manderel
#7: http://www.xbox.com/hu-HU/games/scalebound#fbid=DnZpC-xrjc1

Itt egy videó is. Ha nem lenne ilyen roppant irritáló a főhős, érdekes kis szörnyvadászat lenne. De talán meg lehet barátkozni vele is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...