CoD: Advanced Warfare - Exo Survival trailer

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
A Sledgehammer Games által fejlesztett Call of Duty: Advanced Warfare legújabb trailerében a jövő fegyvereit és Kevin Spacey virtuális mását is láthatjuk, ahogy a maguk módján megbirkóznak az ellenállással.

A "hatalom mindent megváltoztat", írja a trailer hivatalos címe, melyben Jonathan Irons (Kevin Spacey) és a fegyverek szava egyaránt egyértelművé teszi, ki az úr a házban. A szokásos játékmenetet bemutató tartalom, és az ajánlások felsorolása mellett most ízelítőt kaphatunk az Exo Survival című négyjátékos kooperatív módból is, melyben társainkkal együtt kell visszaszorítanunk a hullámokban érkező ellenfeleinket.

Az előrendelők a Day Zero változat megvásárlásával már november 3-án, mindenki más november 4-én feszülhet neki a játéknak a PS3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One vagy PC platformok bármelyikén.

14.
14.
xSHx
Godzsy.....és a híres Standoff unk. :-)
12.
12.
leilu
Huuhaaa...Ez igen jól néz ki az biztos.Meg sajna az is biztos,hogy szitává lövik majd a seggem ugrálás közbe hacsak valami hirtelen változás nem mutatkozik a játékomba...
10.
10.
xSHx
Végre többnyire pozitív kommentek. Ennek nagyon örülök. :-) Funkciójába jó a Titanfall de pl a PS4 esek kimaradtak belőle, uh ez a "copy" jó döntés volt. És itt talán jobb is lesz az ugri-bugri mint a Titanfallba.

A Ghosts kérlek ne keverjétek ide. Az csak lejáratta a COD nevet. BO2 4 Ever! :-) És ez az AW nagyon hajaz rá, uh én speciel már magyon várom!
9.
9.
Antonov77
Nekem bejön. Harcra fel bajtársak!
7.
7.
Necreon
#4: Nem mindenkinek való a multi, az is igaz hogy botokra lövöldözni van akinek sokkal nagyobb sikerélmény mielőtt egy másik játékos lekapja - mondjuk ahelyett hogy alkalmazkodna is fejlődne, leszed még 3-4 botot és repeat. Kipróbáltam ingyen hétvégén a Titanfall-t, 3 óra után, délután ellenére meglepően álmosan azt kérdeztem magamtól: most én minek is lövöldözök agyhalott botokra? Nem véletlenül alszom el mindjárt, akkor már inkább a Morhoon csirkéi.

S voila, +50Gb szabad hely.
6.
6.
DON GONDOCS
Csak a kampány üsse meg a BO2 szintjét és megvan bocsátva ghost, najó azsem volt olyan rossz, csak kicsit lassabb tempóban haladt az elején az akció mert próbált valamiféle történetet bemutatni, szóval ebből a szempontból még jónak is mondható, csak mire beindult a történet vége is volt.
5.
5.
MikelGun82
Milyen szép! Így nem a megjelenés napján, hanem rá egy hétre fog menni majd 7-10 rugóért ;) Pont olyan jó lesz mint a Ghost, csak szebb kiadásban :)
4.
4.
Moltes
Ezzaz Titanfall uj DLC!!! oh varjatok.....ja ez egy call of duty hat akkor inkabb meg sem orulok annyira. De hogy komolyra forditsam a szot a story valoszinuleg kegyetlen jo lesz mert abba meg 1x sem csalodtam de a multiplayer....haaat akkor inkabb mar Titanfall
2.
2.
Starkiller89
Igazad van, eloszor en se fogadtam jo neven de a titanfallt mar majdnem megvettem mikor rajottem hogy ez is hasonlo lesz es tud ujat mutatni, picit elrugaszkodva a valosagtol, ami mar majdnem a jovo. Egesz jol el lehet majd baromkodni vele :) 1-2 oras idotoltesre, amig az asszony keszulodik, vagy egyebek, addig kivalo es szorakoztato lesz szamomra. :)
1.
1.
Dark_Temptation
kövezettek meg, de nekem bejön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...