Far Cry 4 - Kyrat királya

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
Pagan Minről, Kyrat önjelölt diktátoráról szól a Far Cry 4 legújabb előzetese. Tényleg őrült figuráról van szó, ősellenségünk kiszámíthatatlan és brutális, nem is beszélve a talpnyalóiról.

Ahogyan arról az előzetesünkben is beszámoltunk, Pagan Min mindenhol ott lesz – szó szerint. Kormányának van egy külön kommunikációs hivatala, amely folyamatosan tömény propagandát zúdít a térségre. Ő az egyetlen, aki elvezetheti az országot, csak ő virágoztathatja fel Kyratot, ha ellenszegülsz, véged van.

Kyrat királya a külsőségekre is rájátszik: öltözködése, hajviselete már-már extrém, kiszámíthatatlanul viselkedik, számára az emberi élet nem jelent semmit. Bármelyik faluba is térünk be, találkozni fogunk a kormányzóival, akik szintén minden hájjal megkent figurák. Ha valami rosszat teszel, az hamarosan Pagan fülébe jut.

Egyébként Európába új PS3-as és PS4-es konzolcsomagok érkeznek, melyek tartalmazzák a Far Cry 4-et is.

13.
13.
Drazhar
Vaas 2.0, szvsz semmi egyedi nincs benne, csak megint atom görcsösön akartak csinálni egy "őrült gonoszt". De mint tudjuk, már ez is a FC-sorozat egyik toposza lesz úgy néz ki.
12.
12.
strike19
Annyi ilyen bundle van.Nem akarnak árat csökkenteni?
11.
11.
Moltes
#6: Mert nem a multiplayer a lenyege a jateknak talan azert? :D
10.
10.
zenderzone
Ez a Pagan Min TB-vel rendben van? Többiről ne is beszéljünk....és máris benemm a himalája csúcsai vagyunk, hanem Magyarországon...ja Júdapestest... akkor szia-helló-szevasz!
9.
9.
Biztos olyan lesz mint a Skyfallban Javier Bardem figurája.
Remélem a múltját is felvezetik valahogy, mert egy szimplán gonosz karakternek a mai világban Nolan Joker-je meg a többi megátalkodott után nincs sok aktualitása az eredendően gonosz, semmiből jött figuráknak.
8.
8.
Neo1989
#1: Nekem pedig nagyon is szimpi. Az meg h ki meleg és ki nem egyébként se érdekelt soha.
7.
7.
zenderzone
"Pagan Min mindenhol ott lesz – szó szerint. Kormányának van egy külön kommunikációs hivatala, amely folyamatosan tömény propagandát zúdít a térségre. Ő az egyetlen, aki elvezetheti az országot, csak ő virágoztathatja fel Kyratot, ha ellenszegülsz, véged van."

Tudom, ezen az oldalon nem szokás politizálni, de ez a bevezető nem Zorbániáról szól?
6.
6.
Falcon
a farcry 3 nagy csalódás volt a multiplayer terén a lobby kereső hónapok óttá nem működik a generált pályáknál ,pedig sok jó ember sok időt áldozót hogy megszerkessze a saját kis pályáját és most mind használhatatlan :( nem is foglalkoznak vele
5.
5.
McDuff
Csak azért megyek oda hogy rosszat tegyek -.-
Ez ilyen marketing bullshit ez a szöveg?
4.
4.
DarkLord
#2: Persze csak ne ilyen páva meleg figura lenne...amúgy biztos, hogy párszor szakadni fogok a kiakadásain meg a viselkedésén.
3.
3.
Cristiano
ennek gépigénye is brutális lesz
2.
2.
JackBauer
#1: Pont az a lényege, hogy utáld:)
1.
1.
DarkLord
Remélem megakarja erőszakolni , majd a karakterünket ha már (homár) seggfejet raktak bele a játékba.. nem szimpi ez a karakter.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...