Már hétmillióan regisztráltak a Path of Exile-ra

A free-to-play akció-szerepjáték fejlesztője, a Grinding Gear Games bejelentette, hogy immáron hétmillió regisztrált felhasználót tudhat magáénak a Path of Exile. Bizonyára az is jót tett neki, hogy Ázsiában is megvetette a lábát.

Vitathatatlanul sikeres a Path of Exile. A fejlesztők bejelentették, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek: immáron hétmillió regisztrált felhasználóval rendelkezik a Diablo-stílusú akció-RPG-jük. Ázsia vezető kiadójával, a Garena Online-nal kötött partnerség is jót tett a játéknak, elvégre a tajvani premier után egymillió új accountot kreáltak egy hónap alatt.

Az egyidejűleg jelenlévő játékosok is rekordot döntöttek: volt olyan nap, amikor 154 ezren jelentkeztek be szerverekre. A Path of Exile meglehetősen barátságos free-to-play modellel rendelkezik, valódi pénzért csupán különféle kozmetikai cuccokat vásárolhatunk karakterünknek, a fizetőképes vásárlók nem jutnak tisztességtelen eszközökhöz.

A nemrégiben napvilágot látott expanzió, a Forsaken Masters további küldetésekkel, tréningekkel crafting elemekkel és testreszabási lehetőségekkel bővítette a felhozatalt. A játékosok immáron saját bázissal rendelkezhetnek, de új challenge ligákban is részt vehetnek, a bossharcok megújultak, illetve bekerült a kalapba a PvP Spectator mód is.

Még nem késő belevágni a Path of Exile-ba, irány a Steam, vagy regisztrálj a hivatalos honlapon.

9 komment - szólj hozzá!