Már hétmillióan regisztráltak a Path of Exile-ra

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
A free-to-play akció-szerepjáték fejlesztője, a Grinding Gear Games bejelentette, hogy immáron hétmillió regisztrált felhasználót tudhat magáénak a Path of Exile. Bizonyára az is jót tett neki, hogy Ázsiában is megvetette a lábát.

Vitathatatlanul sikeres a Path of Exile. A fejlesztők bejelentették, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek: immáron hétmillió regisztrált felhasználóval rendelkezik a Diablo-stílusú akció-RPG-jük. Ázsia vezető kiadójával, a Garena Online-nal kötött partnerség is jót tett a játéknak, elvégre a tajvani premier után egymillió új accountot kreáltak egy hónap alatt.

Az egyidejűleg jelenlévő játékosok is rekordot döntöttek: volt olyan nap, amikor 154 ezren jelentkeztek be szerverekre. A Path of Exile meglehetősen barátságos free-to-play modellel rendelkezik, valódi pénzért csupán különféle kozmetikai cuccokat vásárolhatunk karakterünknek, a fizetőképes vásárlók nem jutnak tisztességtelen eszközökhöz.

A nemrégiben napvilágot látott expanzió, a Forsaken Masters további küldetésekkel, tréningekkel crafting elemekkel és testreszabási lehetőségekkel bővítette a felhozatalt. A játékosok immáron saját bázissal rendelkezhetnek, de új challenge ligákban is részt vehetnek, a bossharcok megújultak, illetve bekerült a kalapba a PvP Spectator mód is.

Még nem késő belevágni a Path of Exile-ba, irány a Steam, vagy regisztrálj a hivatalos honlapon.

6.
6.
pecek
Még régebben kipróbáltam én is,csak nekem az vette el a kedvemet hogy új helyszíneekre való belépéskor kilépett a játék mindig,ami később kiderult azért történt, mert a játék hangkartya kompatibilitás problémákkal küzd, amit csesztek kijavitani,pedig rengeteg bugreportot kaptak ezzel kapcsolatban . Persze lehet azóta már nincs ezzel gond. A skillfa meg inkább boség zavara,mert olyan rohadt nagy,hogy azt se tudod mire tegyél, és ilyen 10 perceket tököl az ember hogy mire lenne most érdemes.
5.
5.
Ecneb
#4: is tetszik, csak sajnálom, hogy kevés új tartalom van hozzá. Amint az utolsó pályát befejeztem, mentem a következőre és láttam, hogy a leges legelsőre rakott vissza, elszomorodtam :(
4.
4.
pikszel
Én 20 óra játék után rájöttem, hogy elrontottam a karakteremet és nem volt kedvem újat kezdeni, de amúgy tényleg nem rossz diablo klón.
3.
3.
greenmelon
#2: Gondolom, te voltál az hétmillió egyike.
1.
1.
drat576
'Grinding Gear Games' - tökéletes névválasztás; esetleg lehetett volna Farming Gear Games ^.^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...