Már hétmillióan regisztráltak a Path of Exile-ra

A free-to-play akció-szerepjáték fejlesztője, a Grinding Gear Games bejelentette, hogy immáron hétmillió regisztrált felhasználót tudhat magáénak a Path of Exile. Bizonyára az is jót tett neki, hogy Ázsiában is megvetette a lábát.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#7: Talán pont a képességfa az, ami a legjobb az egészben. Viszont kétségtelen, hogy ez is rengeteg farmolást igényel. Nekem tetszett, de a Dio3 mellett nem volt rá időm.
#8
#7: 1millió körül lehetnek az aktívak.
#6
Még régebben kipróbáltam én is,csak nekem az vette el a kedvemet hogy új helyszíneekre való belépéskor kilépett a játék mindig,ami később kiderult azért történt, mert a játék hangkartya kompatibilitás problémákkal küzd, amit csesztek kijavitani,pedig rengeteg bugreportot kaptak ezzel kapcsolatban . Persze lehet azóta már nincs ezzel gond. A skillfa meg inkább boség zavara,mert olyan rohadt nagy,hogy azt se tudod mire tegyél, és ilyen 10 perceket tököl az ember hogy mire lenne most érdemes.
#5
#4: is tetszik, csak sajnálom, hogy kevés új tartalom van hozzá. Amint az utolsó pályát befejeztem, mentem a következőre és láttam, hogy a leges legelsőre rakott vissza, elszomorodtam :(
#4
Én 20 óra játék után rájöttem, hogy elrontottam a karakteremet és nem volt kedvem újat kezdeni, de amúgy tényleg nem rossz diablo klón.
#3
#2: Gondolom, te voltál az hétmillió egyike.
#2
tökéletes
#1
'Grinding Gear Games' - tökéletes névválasztás; esetleg lehetett volna Farming Gear Games ^.^