NBA 2K15 - két és fél percnyi kedvcsináló

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Már csak párat kell aludni, és boltokba kerül az 2K Sports legújabb kosárlabdajátéka. A minap egy új trailer is befutott a játékhoz, amiben több mint két percen keresztül nézegethetünk látványos mozdulatokat és kosarakat.

Az előzetes egyébként nemcsak abból ad ízelítőt, hogy hogyan fog kinézni a játék, de tulajdonképpen a Pharrell Williams által összerakott soundtrackbe is belehallgathatunk: az A Tribe Called Quest Scenario című nótája is szerepel majd az NBA 2K15-ben. A kosárlabdajáték egyébként október 7-én jelenik meg, jön PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is.

7.
7.
gucho
Október 10-én jelenik...
6.
6.
Giggsy
#4: PS3-on idén sem lesz szebb.
5.
5.
DarkLord
#4: Jahh látod azt nem tudtam, hogy azon a platformon ennyire ronda lett volna azt hittem a pc-s változatról írod ezért is csodálkoztam...
4.
4.
floax
Hát én ps3 -al játszottam de nagyon undoritó volt! Neken szamit ,hogyan neznek ki a karaktetek egy olyan jatekban ahol ok a foszereplok!
3.
3.
DarkLord
Nem nevezném rondának azért a 2k14-et sem :) Persze , ha azt nézzük, hogy a konzolosok már tavaly is ilyent kaptak mi pedig a megszokottat , ahhoz képest persze, hogy rondább. De a játékmenet az frankó volt mindig is és ez a lényeg.
2.
2.
floax
#1: Remélem is ,hogy jó lesz ! Ez a 2k14 -es rész kibaszott ronda volt ! Ennyire undirító grafikát még nem láttam ! Remélem nem fogok ebben csalódni már !
1.
1.
DarkLord
Ezt várjuk már 1 éve ..végre itt van a közelben. Szerintem egy még magasabb szintre lépünk és ezt már jövőre lehet , majd még überelni? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...