Útnak indult Kínában az Xbox One

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy rövid, utolsó pillanatban bekövetkezett késés után megérkezett az Xbox One a kínai piacra. Ez nem kis dolog, az ázsiai ország lakosai ugyanis tizennégy éve nem vásárolhattak legálisan idegen országból érkező konzolt.

A Microsoft konzolcsaládjának legújabb tagja, az Xbox One megérkezett Kínába és hivatalosan is megindult a forgalmazása. A külföldi befolyástól olykor erősen elszigetelődő ázsiai országban tizennégy éve nem volt rá példa, hogy idegen platformot engedjen az állampolgárai kezébe.

A kínai BesTV-vel kötött partnerkapcsolata után a Microsoft 37 városban, ezen belül pedig 4000 üzletben árulja a készüléket, melyhez a kormány mindössze tíz játékot hagyott jóvá. Ezek kiválasztása során a jóváhagyásért felelős bizottság csak "Kína nemzeti összetartását, önállóságát és területi integritását" nem veszélyeztető címeket engedélyezett:

  • Forza Motorsport 5
  • Kinect Sports Rivals
  • Powerstar Golf
  • Zoo Tycoon
  • Max: The Curse of Brotherhood
  • Dance Central Spotlight
  • Neverwinter Online
  • Rayman Legends
  • Trials Fusion
  • Naughty Kitties


A Microsoft dolgozik rajta, hogy további 70 játék importját engedélyeztesse, eközben pedig a Sony is tárgyalásokat folytat, hogy a PlayStation termékekkel bebocsátást nyerjen Kínába.

24.
24.
Fl0rian
#22 Te aztán nem vagy semmi komám! Az egész kommentben a konzolokat/konzolosokat fikázod és a pc-re recskázol. Te beszélsz itt ostobasági vetélkedőről? Azt mondod, hogy a konzolokat nem gémereknek gyártják? Akkor mégis ki az anyámnak? Szerinted egy Uncharted, Gears of war, The last of us, Red dead, Forza, ezek mind komolytalanok? Bezzeg ha pc exkluzívok lennének, egyből komollyá válnának ugye?
21.
21.
Pain
#19: Úgy sejtem Ő nem volt felvágós és nem ilyen dolgokkal próbálta a pénzét mutogatni. Azt vettem észre, hogy akik tisztességes munkával keresik a pénzt, legyen akármennyi, nem vágnak fel vele.(egyébként a legjobb barátom is cigány, szóval nem általánosítok). Nincs itt semmi önsajnálat, én mindennek ellenére szeretem az életem, és nem érzem hogy bármi hiányozna, szóval ne gondold, hogy ez önsajnálat volt, inkább egy kritika, hogy ma abból is lehetsz gazdag ha nem dolgozol tisztességesen. Viszont off topic nagyon, meg nem is ide illő, szóval nem folytatom.
20.
20.
Heisenberg
Gyerekek én olyan mérhetetlenül leszarom ki hova zárkózik a Game of Consoles nevezetű véget nem érő csatában, amit szájkaratéval vívnak fanboyok. Jobban szeretem a PS exkluzívokat, de embere válogatja. Viszont, amit ebben az örök veszekedésben elfelejtünk megkérdezni: Hol vannak a next gen játékaink? Mert eddig kérem sehol pedig már nem most volt a rajt. Az Uncharted 1 mit pakolt le 1 ből ps3-ra na ott olyan grafikai ugrás volt, hogy potyogtak az állak a földre, ott érezted, hogy ne itt a next gen, de most nem tudom ti hogy vagytok vele én nem érzem:( A ps4-nél véleményem szerint megint ők lesznek a vízválasztók, nem tudom a boxos kultuszban melyik volt ez a játék, de biztos volt. Ha Naughty Dog elbukik sötét idők elébe nézünk:D
19.
19.
p3ti
#18: Volt zenész cigány ismerősünk, kb. 20x annyit kerestek tisztességesen mint mi. Eléggé sajnálatra méltó, ha képes vagy ennyire primitíven gondolkodni. Mindenkinek megvan a lehetősége hogy feltörjön, meggazdagodjon - rajtad múlik. Donald Trump mosogató fiú volt 1 konyhán, most multi milliárdos. Az önsajnálattal és irigységgel nem mész semmire. Jobb ha megtanulod minél hamarabb, különben életed végéig csak pofára fogsz zuhanni.
16.
16.
kopic
Állítólag már 100 ezret el is adtak:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=904025

szakallaskan:
http://www.gamesinasia.com/five-reasons-not-to-buy-the-xbox-one-in-china/
Háááát...
15.
15.
szakallaskan
Kína nagyon erős piac.Megerősödhet a One,felzárkózhat a PS4 mellé.
13.
13.
Intricate
#12: Illetve van ps, de nem lesz nyero :)
12.
12.
Intricate
#3: Nem smuzol, es nem is fog, nezz utanna kina vs japannak es kiderul miert. PS ott nem lesz :)
9.
9.
Cipo3
#4: Jaj ezt a képmutató dumát? Akkor kishazánkból mért nem húzol el? Nem feltétlen jobb ország.
8.
8.
toriell
Amúgy ha nem lenne ekkora tilalom mindenre.. tutira vagy 10 millió Xbox el lenne adva CSAK Kínában:D:)
7.
7.
toriell
Itt mi lesz geci:DDD rendesen ki fosztják tutira :DD még görbébb lesz a szemük:DD
6.
6.
Slan
Innen is el lehet menni ha nem tetszik, esetleg lehet tanulni játék helyett néha... ;) Illetve gondolkozni, s ötöd annyiért venni telefont, ami ugyan azt tudja. Ha viszont Porschet akarsz akkor tanulj és dolgozz, s meglesz, kitartás kérdése, ha tényleg erre vágysz :) Kínával kapcsolatban, ha ott a konzol dobozos játékokat már be tudják szerezni, max a multi része le lesz tiltva...
3.
3.
Antonov77
Na, most kicsit megugranak majd az eladások! A Sony még csak most smúzol, hogy engedjék be?
1.
1.
PaprikaJancsi
Biztos örülnek a ferdeszeműek :D viszont lövöldözős játékot nem kaptak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...