The Evil Within - itt a minimum gépigény is

Link másolása
Úgy tűnik, manapság divat lett elképesztő gépigényekkel borzolni a kedélyeket, majd 1-2 hét múlva lenyugtatni a játékosokat, hogy nem is lesz olyan gépzabáló a játék. Ez az eset áll fenn ezúttal is.

Pótlásra került a The Evil Within minimális gépigénye, ami azért már kevésbé vészes, mint a pont egy hete nyilvánosságra került ajánlott rendszerigény.

Íme, a beugró szint:

  • Windows 7 vagy 8.1
  • Intel Core i7 vagy hasonló 4 magos processzor
  • 4 GB RAM
  • GTX 460 vagy hasonló 1 GB-os videokártya
  • 50 GB szabad hely a merevlemezen


Úgy tűnik, a játék szerényebb beállításokon 1 GB VRAM-mal is meg fog elégedni. A The Evil Within egyébként október 14-én érkezik PC-re és konzolokra.

21.
21.
adriano28
simán viszi a lapitopi :D
20.
20.
bitbandita
#12: Mondjuk megnézném azt a számlálót mit mutat amikor riadót fújnak egy erődben, és hirtelen beszalad 40-50 ork... amúgy simán elszaladgál tényleg kevesebbel is, de csodálkoznék ha nem így lenne. A map baromi kicsi, 5perc alatt végi lehet szaladni az egyik végéből a másikba. Vegetációról pl nem is érdemes beszélni, mert az szinte nincs is, de tényleg.
19.
19.
bodortamas1
Ezek mit szívtak? A minimumhoz I7? Már bocsánat, de az eddigi gameplayek és trailerek alapján én nem számítottam arra, hogy egyáltalán a maximumhoz kelleni fog az I7.
18.
18.
RangerFox
Marketing duma, nem kell neki I7.... Mondjuk azzal pont nem lenne gond. :D
17.
17.
GAMEROD
Shadow of Mordor-ról inkább ne beszéljünk, az egy vicc. 6GB videomemória egy olyan grafikájú stuffnak ami semmi újat nem mutat látványban egy 4-5 éves játékhoz képest. Az ember szeme azért megérzi hogy még nem látott szebbet, de annál a játéknál valahogy az az érzés nem jött elő.
16.
16.
szakallaskan
#11: Nagyon remélem,hogy megközelíti az első két Resi-t.Olyan jó nem lesz,mint azok.
15.
15.
nomcsa
A minimum gépigényrôl az a véleményen, hogy ha a 6(!) éves gépemen végigtoltam tegnap 29 fps-el medium-highon a játékot, akkor egy Evil Within ajánlott konfigja túl magas, ez inkább felel meg egy ajánlottnak.
14.
14.
szakallaskan
Nekem az ajánlott gépigény megvan.De örülök ,hogy ilyen “alacsony” a minimum,mert így több játékos tud játszani a játékkal!
13.
13.
Dízel
i7, persze. megy a vakítás. Shadow of mordor előzetes gépigénye is horror volt, mégis siman megy mindenkinek közép konfigokon highon. nem kell se i 7 se 2-3 gb vram. marketing az egész. Ezért nem itélem el azokat akik letöltik a játékot és azután megveszik. baromi okos dolog, mert ha neadj isten mégis szar a játék vagy szarul fut és nem akarsz +10000reket még rááldozni a gépedre akkor nem játszol vele ergo meg sem kell venned.
12.
12.
felegyi
Nem kell félni, a Shadow of M. is ment Ultra beállításon 2gb.os VGA-n... átlag 35 fps-számon futott.
11.
11.
DON GONDOCS
Remélem lesz olyan jó mint az első 2 resi rész, a gépigény miatt nem agódok. A wolf new orderhez kell viszonyítani.
9.
9.
Stranger
#6: Gépfüggő, de azért elég gáz lenne ha még mindig 2 évente kellene gépet cserélni. Olyan gyorsan szinte nem is fejlődnek eleget a hardverek.
8.
8.
DarkLord
#7: Jahh az lemaradt, hogy élvezhetően játszhasson nem full hd persze...
7.
7.
DarkLord
#6: Azért nem ez a gen kb. erről fog szólni. De szerintem aki játékra használja a gépet annak tuti van 8gb ram-ja ami még jó pár év múlva is elég lesz, aztán 1gb-os karija tuti mindenkinek van, de inkább 2gb-os-ra tenném ezt. És 4 magos proci meg már alap. Szóval nem kell nagy fejlesztgetéseket csinálni senkinek sem ebben a gen-ben az tuti.
6.
6.
Cellator
Az a baj, h játékipar is támogatja ezt gyors piaci fejlődést, így a fejlesztők nem optimalizálnak túl felhasználó barát módon, így rá vagy kényszerülve h 2 évente full vascserén essen át a konfigod. Ebből a szempontból jobb konzol...
5.
5.
DarkLord
Egyenlőre kb. ez mondható el az elkövetkező játékoknál minimumnak, amik a nagy "Ng-be tartoznak"
4.
4.
DarkLord
#2: Na ja régen a low az tényleg egyenlő volt a sz@rral :D épp csak arra volt elég, hogy játszhass egy adott játékkal. Viszont a maiaknál, ha megvan a minimum gépigény, akkor már a látványtól nem kell félni.
3.
3.
Füles
Minden megvan kivéve az I7, leragadtam Core 2 Duo 2.66-nál. :D
2.
2.
dzsiádzsó
#1: Igen pont ezt akartam írni, botrány a minimum gépigény, de nem úgy kell elképzelni, mint anni mondjuk egy TES: Oblivionnál, hogy LOW mellett arca sem volt az embereknek :), ha minimum gépigény megvan simán látványos és élvezhető játékot kapsz, persze lehet fokozni, de egy ilyen géppel is teljesen vállalható a dolog.
1.
1.
DarkLord
Ezeknél az új játékoknál már "szinte" észre se venni, hogy high vagy ultra beállításon játszol, szóval egy olyan paraszt vakítás féle az egész. Bedobnak pár olyan dolgot ami megeszi a vram-ot, de látványban nem sokat hoz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...