Új történetelemekkel jön a Halo 2: Anniversary

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 6.
  • Hír
Link másolása
Emlékeztek még a Halo: Anniversary termináljaira, ahol különböző képregényszerű történetelemekkel gazdagodtunk az univerzumról? Valami hasonlóval készül a 343 Industries a Halo 2: Anniversaryben is.

A 343 producere, Dan Ayoub szerint a Halo 2: Anniversary új történetelemekkel érkezik, melyek egyfajta átkötésként szolgálnak majd a Halo 5 sztorijához. Hasonlóan az előző évfordulós kiadáshoz, a Halo 2: Anniversaryben is különféle terminálokon nyithatjuk meg a friss tartalmakat.

A fejlesztők képregénystílusban mesélik el, hogy mi történt a Halo 4-ben, de találunk utalásokat a Halo 5 történetére is. A játék termináljai többnyire a The Arbiterre összpontosítanak majd, a karakterrel elsőként a Halo 2-ben találkozhattak a rajongók, de hamarosan még többet megtudhatunk majd róla. 

A Halo 2: Anniversary november 10-én jelenik meg Xbox One-on a Halo: The Master Chief Collection részeként. 

7.
7.
supair
#6: Én már ma megvenném! :)
5.
5.
supair
#3: Azért mert ez MASTER CHIEF!!!!!
Az ODST és a REACH nem róla szól.Ez nem csak egy egyszerű remastered kiadás lesz dcba.Célja van! :-)
Őrizd meg az eddigi lemezeid.Gyönyörű gyűjtemény lehet a HMCC-vel együt.
4.
4.
supair
zoenn! A megjelenési dátum november 11.Kérlek helyesbíts,nehogy valamelyik csodagyerek már 10.-én megvegye :-)
3.
3.
dcba
Sajnos az ODST es a Reach kimarad a collectionbol, igy nem lesz teljes ez a kiadas, de attol meg szep lesz ez igy egyben. Lehet en is majd beszerzem 1x, bar nekem 360on minden Halo megvan.
2.
2.
p3ti
Iszonyat várom a Collection -t. Végre alkalmam lesz végig játszani az egész Halo univerzumot az elejétől a végéig, ráadásul az összeset coopba. Az még iszonyat nagy ráadás hogy az összes pálya benne lesz a multiplayerbe - mammut game lesz, ez nálam lefedi majd a november - decembert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...