Kilenc percig maxon mozog az új Dragon Age

  • Írta: Arell
  • 2014. október 7.
  • Videó
Link másolása
A majdnem tíz percig pörgő játékmenetben a PC-s Dragon Age: Inquisitionből láthattok egy kisebb részletet. Bár a videó címe szerint maximumra tolt beállításokat láthatunk, első ránézésre azért ezt nem találtuk volna ki.

Harc, mágia és erdőben szaladgálás vár ránk a következő kilenc percben, mely arra lenne hivatott, hogy a játékot kimaxolt beállítások mellett demonstrálja a nézőknek. A Fallen Sister című küldetést bemutató játékmenetben feltételezhetően Solast, Varricot és Cassandrát láthatjuk "munka" közben.

A Dragon Age: Inquisition november 21-én érkezik a boltok polcaira, PC, Xbox 360, Xbox One, PS3, valamint PS4 platformokra jelenik meg.

17.
17.
A látvánnyal semmi bajom, nekem nagyon tetszik, mondjuk a koa-reckoning is bejön. Ellenben ez a harc... Ez valami botrány, mint ha valami idióta hack'n'slash-t nézne az nem pedig egy RPG-t. Aztán ez a rohanok-harc-rohanok-harc ... sem igazán jön be. Elég erősen nulla felé tart hangulatilag. Adott x.századik noname ellenség legyilkolása nem igazán fog lekötni órákig. Inkább lenne kevesebb, de komolyabb ellenség, ami előtt fel kell készülni és ha bénázok, akkor reload. Ez így nagyon komolytalan / casual.
Egy próbát mindenképp megér, de ez valahol élményben a Torchlight szintjét súrolja ( alulról ) csak szebben néz ki, de egy Van Helsing simán köröket ver rá... :(((
16.
16.
hahakocka
Lesz taktikai nézet is azt egy másik videóban mutatták be. Space--el leállítható is lesz.
15.
15.
dan65
Hát ez a videó sem tudott meggyőzni....Legalább lenne benne valami Origins érzés de max csak nyomokban.
A harc meg olyan mint egy Japán hack&slash és a DA2 közös gyermeke lenne.
A grafika ugyan szép de egy feltúrbózott Kingdom of Amalur-ra emlékeztet annyira színes és kissé giccses hatása lesz és ránézésre az ég egyadta világos semmi köze nincs az Origins-hez aminek tényleg ütött a hangulata.
Nem azt mondom,hogy ugyan az legyen mint az Origins de legalább a hangulatból adjon vissza valamit...Ettől még lehet jó játék lesz de nekem az eddig látottak alapján nem jött be.
14.
14.
zsusensei
#13: Már ha elfut rajta még nem kaptunk gépigény infókat szajna :D
Mondjuk hálistennek én nem aggódok..de azért nem is volt 2 ft beújjítani.... persze így se egy fps szörnyeteget raktam össze..kinek mire tellik nyilván .
13.
13.
Angie Dee
De szomorú lesz ezt az én öreg vasammal, minimum felbontáson tolni... de hát muszáj, engem első sorban a sztori érdekel... csak a tudat, hogy lehetne szebb is a game, ha jobb masinám lenne... hajh, first world problems... :)
12.
12.
zsusensei
Hát így youtube-on annyira nem jön át a max grafika dolog, screenshotsokal többet ért volna már ha tényleg reprezentálni akarta volna a szép grafikát.
Azt sajnálom, hogy megint kontrolerrel nyomatták azért lassan nem ártana egy egér+klavi gémpléj is.
Másfelől amúgy tetszett, eddig se volt bajom a látvány világgal. NAgy bejárható területek, elővilág, gyűjthető matik stb.
A story és a társak lesznek amik igazán számítanak nekem az meg csak akkor jön át mennyire jó ha már én játszok vele és nem más ügyködését szemlélem.
Egyébként ebbe a gameplay-be elég béna volt a srác. A mágusra nem figyelt szal eleve le kellet volna szedni róla az ellenséget cassandra taunt-ával másfelől csak csapkodott... gondolom easybe nyomta vagy normálon máskülönben ez a fajta harcmodor hamar haláshoz vezet.
Nekem pont azért jön be a DA mert lehet benne taktikázni DA2-be ez annyira nem jött át de azért érdemes kihangsúlyozni azt amit irtak pár postal előzőleg: Egy év alatt nem lehet csodát csinálni.
Nagyon kevesen tudnának DA2-höz hasonlót összehozni ilyen kevés idő alatt.
Most volt idő, egy jó motor... csak bizakodni tudok bennük.
10.
10.
eszem
Ha már a PC-és legmagasabb beállításokat (mindezt egy agyontömörített youtube videóban :D) akarták prezentálni akkor miért kontrollerrel mutatják be? Miért nem a pc-és interfacel?

Mindenesetre Én várom, ha tippelnem kéne olyan 8 pontos lesz átlagban :)
9.
9.
pimpa25
Hát ez a videó roppant elkeserítő volt.A korábbiak is,de eleddig élt bennem a remény,h csak a konzol verzió olyan,mint egy single-be oltott koreai mmo,de h ez a PC verzióból van,na ez bizony szíven ütött.Ennek ellenére várom a játékot,mert nem vagyok hajlandó beletörődni,h képtelenek ennyi munkával/fejlesztési idővel egy,az Origins-hez méltó utódot az arcunkba tolni. :P
8.
8.
névtelenség
#6: Tudom, tudom Star Wars effekt. Bele kell törődni, hogy az izometrikus mesélés kora elszaladt mellettünk. Az ifjakat pedig egyszerűbb mesékkel kell megfogni, hogy aztán sikerélmény elvezesse őket azokhoz a klasszikusokhoz, amiket "mi" visszasírunk.

Ez egy gyönyörű körforgás. Lassan én is belátom minden dac és konokság ellenére.

Csak hát ugye az EA nem mindig fair a naivakkal.
7.
7.
mephi
Nos engem ez a videó nem győzött meg. Mindenesetre kívánom, hogy a sztori a legjobb legyen, és egy remek játék kerekedjen ki ebből, de a csata számomra nem tetszik.
6.
6.
drat576
#3: A másik meg az, hogy a régi hc szerepjáték ma már csak rétegjáték, én ugyan szeretem, de az EA keretein belül ez nem valószínű hogy megvalósul, bár szerintem a BioWare is népesebb közönségre és nagyobb elismerésre vágyik, ehhez pedig újat kell mutatniuk, egy új de életképes formulát. A DAI-re meg volt elég idejük, kaptak mellé egy remek motort, úgyhogy én még mindig nagyon bízom a játékban.
4.
4.
drat576
#3: Elnézést: *Varric
3.
3.
drat576
Én csak beletekertem, elég fura hogy Varrik úgy ugrál mint egy gumimaci. Értem én hogy rogue de akkor is.
Az meg oké hogy térjen észhez a BioWare, de szerintem nem csak az ő saruk, mert az EA volt olyan kedves, hogy kicsit több mint egy év fejlesztés után követelte a DA2-t. Szerintem kész csoda hogy össze tudtak valamit rakni. Másrészt nem kell ugyanazt visszahozni ami 10-15 éve volt, lehet ez anélkül is nagyon jó. Pláne hogy úgy kell összerakniuk a játékot, hogy 5 platformra jelenik meg, amiből 4 konzol. De szerintem jó lesz ez, nem is kicsit, valahogy érzem ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...