Dátumot kapott a Wii U-s Super Smash Bros.

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo végre kiköhögte azt a dátumot, amire oly régóta vártunk: kiderült, hogy mikor kerül boltokba a Super Smash Bros. Wii U-s változata, illetve azt is megtudtuk, mikor jönnek az első Amiibo-figurák.

Igazak voltak a híresztelések, tényleg november 21-én jelenik meg a Wii U-s Super Smash Bros. - csak éppen nem nálunk. Ez az amerikai dátum, Európába december 5-én érkezik meg a Nintendo régóta várt játéka, ami egyébként kétféle bundle-ben is kapható lesz: az egyikhez egy GameCube Controller Adapter, a másikhoz egy Amiibo-figura jár majd.

(A GameCube-kontrollereket Wii U-kompatibilissé alakító kiegészítő egyébként szintén december 5-én külön is megvásárolható lesz, sőt új GameCube-kontrollerek is forgalomba kerülnek aznap.)

Az első Amiibo-figurákra nem kell majd decemberig várni. A Nintendo két hullámban dob piacra összesen tizennyolc NFC-s bábút, ezek közül tizenkettő már november 28-án kapható lesz. A második hullámra éppen karácsony előtt, december 19-én számíthatunk, ebben a felhozatalban Zelda, Diddy Kong, Luigi, Little Mac, Pit és Captain Falcon fognak szerepelni.

A figurák nemcsak a Wii U-val, de az új 3DS-ekkel is kompatibilisek lesznek, illetve később a régi modellekkel is, ezekhez viszont egy új kiegészítőt kell majd megvásárolniuk a játékosoknak. Mindez azt is jelenti, hogy az Amiibók valószínűleg a Super Smash Bros. Wii U-s és 3DS-es változatával is használhatók majd - utóbbiból több mint 2,8 millió példányt adtak el eddig.

4.
4.
Trapyd
#1: Na akkor végre valaki, aki el tudja mondani mire is jó. Kérlek!
3.
3.
PaprikaJancsi
Jónak tűnik, már alig várom :)
1.
1.
SzDavid99
Az Amiibo figurákat már várom! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...