Call of Duty: AW - ingyen frissíthetünk nextgenre

Link másolása
A Destinyhez hasonlóan az új Call of Duty játékot is ingyen frissíthetjük előző generációs konzolokról az új generáció képviselőire. Az akció ezúttal is csak a digitális példányokra vonatkozik.

A Call of Duty: Advanced Warfare digitális verzióit megvásárlók ingyen frissíthetnek a játék új generációs változatára.

Tavaly a Ghosts esetében ezért a manőverért 10 dollárt kellett fizetni, ám úgy tűnik, ezúttal megesett az Activision szíve a vásárlókon. A játék mellett egyébként természetesen a Season Passt és a DLC-ket is átvihetjük az új konzolokra, emellett a statisztikáink és felszereléseink is megmaradnak.

Érdemes hozzátenni, hogy frissítés csak és kizárólag ugyanazon márka esetében működik, tehát az Xbox 360-as verziót csak Xbox One-ra, a PS3-as verziót pedig csak PS4-re frissíthetjük.

A játék november 4-én jelenik meg, a fent említett platformokon kívül PC-re is.

6.
6.
Juha
#5 végülis igazad van, én repülni szeretek, de egy PA-28-as kibérelése 1 órára 30k, felviszed a családot a ködbe, megrepteted öket Tokaj körül, majd leszállsz, ez csak egy óra, és drága.

De az érzés, amikor odafent hirtelen azt sem tudod merre indulj, és a tudat, hogy az egész családod élete rajtad múlik, mindezt úgy, hogy nyugalmas magabiztosság tükrözödjön az arcodon... Megfizethetetlen! :-) (mai élmény)

Szóval mindenkinek mást jelent egy hobby költségessége (én sem vagyok elszállva anyagilag, de bizonyos idöszakokban tudok kuporgatni azért).
Mondjuk a hasonlatodhoz csak annyit, hogy a mozis verzió egy családi/baráti program, míg cod-nál nem hiszem, hogy az asszony meg a gyerekek is jól szórakoznak, mikor játszol, barátoknak meg szintén meg kell venni... no offense
5.
5.
Raam989
#2: Ez a játékok ára, törődj bele. Nem a magyar minimálbérhez vannak igazítva...
Amúgy meg a kedvenc példámmal élve: elmész a famíliával moziba. (tegyük fel, családos vagy) Te, az asszony, meg a gyerek, kapásból 4-5e Ft a jegy mellé veszel egy kis nasit, meg üdítőt és számoljuk bele az útiköltséget is. kb 8e Ft-al leszel rövidebb egy másfél órás szórakozás után. De ha kiadsz egy játékra 15e Ft-ot, akkor azzal jóval többet tudsz szórakozni. Egy Cod játék esetén ott a multi, amibe 50-100 órákat simán el lehet ütni a haverokkal. Számold ki, mennyire jönne ki 100 óra mozizás a családdal. Persze lehet jönni azzal, hogy a kettő nem ugyan az, de a hangsúly nem ezen van, hanem azon, hogy mennyibe kerül a szórakozásod, kikapcsolódásod.
4.
4.
Raam989
#3: Valami jövő márciusi határidő rémlik. Ami teljesen korrekt szerintem, utána már úgyis a következő codra gyúr mindenki.
3.
3.
McDuff
nem lesz kutyából szalonna,így a kérdésem az az activisiont ismerve,hogy meddig? biztos csak korlátozott ideig,ha most megveszem 360-ra és 5 év múlva One-ra is szeretném,tuti nem frissíthetek ingyen,ez 1000%!
2.
2.
headhunter86
15.000 meg a Season Pass. Ohhh hogyne, látszik mennyi függő COD-os van. Mert a teljes játok közel 30.000 HUF, és mégis venni fogják.
100 EUR a TELJES játék.
http://store.steampowered.com/app/209650/
1.
1.
Cipo3
Remélem a ghostnak leesik ettől az ára és megvehetem potom pénzért. Nekem nem ér 7e-se ez a sorozat, de egy 3e-ért kipróbálnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...