Counter-Strike Nexon: Zombies - itt a végleges játék

Link másolása
Megérkezett Steamre a dél-koreai Counter-Strike Online 2 nyugati változata, a Counter-Strike Nexon: Zombies. A szeptember végi béta után megtörténtek a hibajavítások és tegnap óta tölthető a játék.

Tegnap óta tölthető Steamről a free-to-play Counter-Strike Nexon: Zombies, mely bár nem fog szépségversenyeket nyerni, azért okozhat pár kellemes percet a zombirajongó CS-seknek.

A játék 50 pályát és 20 játékmódot tartalmaz, emellett egy craftolási rendszer is helyet kapott benne. A készítők szerint a játékot nem hagyják magára és továbbiakban is érkezni fognak tartalmak hozzá.

Ha kedvet kaptál hozzá, innen tudod letölteni.

7.
7.
godach
Megsúgom, most nagyon jókat játszunk a haverokkal.
Az, hogy nem a GO-ra lett ráhúzva, meg külön öröm, mert így sokaknak elfut.
Ezeket is figyelembe kellene venni.
Igaz, mi csak a klasszikus DeathMatchet nyomjuk, de az nagyon adja.
Engem, kifejezetten nem érdekel a szintlépés és a többi, de van benne és ez (jó?)
Még ismerkedünk vele, talán hosszú életű multi lesz...
6.
6.
SingaporeHUN
A grafika tényleg szar de az a jó benne hogy új fegyverek vannak benne nagyon jó fegyverek és már kiprobáltam őket meg új modok is vannak megminden.
5.
5.
Drazhar
Hát ez nevetséges :D Már önmagában az is, hogy minek a CS-nek is egy zombi-mód, de az, hogy nem a Global Offense-féle verzióra húzták rá, hanem még az eredetire az pláne kész :D
3.
3.
wolfwarrior
#2: Megnéztem mit írnak róla Steamen és felejtsétek amit írtam a kommentek alapján minden elrontottak amit egy ilyen szimpla játéknál lehet.
2.
2.
wolfwarrior
#1: Mivel a régi source enginel dolgoztak ezért persze, hogy "ronda" de ingyen van ahogy látom teljesen ingyen ezért nincs értelme kritizálni.
1.
1.
kastorhun
A grafika valami elképesztően ronda, a játék pedig nem tűnik valami jónak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...