TV-sorozatként térhet vissza a Myst

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A kultstátuszú point 'n' click kalandjáték újra visszatérhet a képernyőkre, de nem olyan formában, mint azt elsőre gondolánk. Lapértesülések szerint a Legendary Entertainment TV-sorozatot csinálna a Mystből.

A Variety arról ír, hogy a szürreális kalandjáték alkotói, Rand és Robyn Miller már aláírtak egy szerződést a Legendary Entertainmenttel a Myst TV-sorozat kapcsán. Jó hír, hogy a fejlesztők ezzel párhuzamosan egy új játékot is emlegetnek, amely már a televíziós szériát venné alapul. Értitek: játékból TV-sorozat, TV-sorozatból játék.

A Myst 1993-ban indult útjára, melyben az "idegennek" nevezett játékos egy titokzatos szigetet járhatott be, ahol különféle fejtörők vártak rá. A készítők hasonló módszerben gondolkodnak, mint a Defiance-nél: azaz a TV-sorozat és a mobiljáték kiegészítené egymást, így kapnánk kerek és egész élményt.

Dátumról és szereplőkről még nincsenek konkrétumok.

1.
1.
DarkLord
Ezek voltak az igazi kalandjátékok. Menj azt csinálj amit akarsz nem ám segítség segítség hátán , mint manapság...Ilyen játékot tudnák elképzelni a most megjelent The Vanishing of Ethan Carter grafikájával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...