Ingyenes lett a Dragon Age: Origins

Folytatódik az Electronic Arts On the House kezdeményezése, ezúttal ráadásul nem is akármilyen címmel: a jövő hét elejéig a Dragon Age: Origins tölthető le ingyenesen az Originről!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
Oké:) Ez nagyon fasza!!!!!
#17
Na, leszedtem...sajna Physix dll-probléma van, de remélem holnapra sikerül ezt is megoldanom és akkor mehet a móka. Érdekes véletlen hogy 2 hete kezdtem el nézni az Origins-röl videókat. Köszönjük EA.
#16
Na akit érdekelnek az aktuális játék akciók,na meg az ingyen játékok azok jöjjenek ide: https://www.facebook.com/groups/334402573384053/ Itt ugyanis mindig posztoljuk a legfrissebb akciókat,szinte azonnal :D
#14
Törölt felhasználó
Mit össze kapálódzik az ea, hogy megszerezze a lelketek... fail.
#13
A nyári steam leárazásban erősen gondolkodtam hogy megveszem, de inkább az Xcom mellett döntöttem. Úgy látszik jól döntöttem.
#12
#6: Látom magam előtt, ahogy már telepíted is :D
(én épp most ugrottam neki a 2.nak egy Femshep-el )
#11
Sajnos én hülye voltam eddig, mert csak a 2. résszel játszottam, de az annyira kiábrándító volt hogy féltem az elsőhöz hozzányulni, de ha már ilyen szépen megvan, akkor adok neki egy esélyt :D
#10
#7: Még nagyon az elején vagyok de, teljesen különbözik mint amit pc- próbáltam, nincs izometrikus nézet, valamint a harcot sem lehet megállítani. Inkább amolyan reflexharc van mint a witcher 1ben. De javítson ki valaki ha tévedek.
#9
#8: Miért ne dicsekedhetnél továbbra is? Az ingyen dragon age csak mellékes, a többi játékot még mindig jó áron meg kell találnod.
#8
Heh és én meg fűnek fának dicsekedek, hogy a Summer Sale-en mekkora üzletet csináltam a játék beszerzésével. Joke on me.
#7
#5: Majd oszd meg itt a tapasztalataidat, mert engem is érdekelne, hogy érdemes e beruházni rá.
#6
#5: Ó istenem, Mass Effect...
#5
Most vettem meg psn akciósan és a Mass Effect első részét. Még felsem telepítettem, majd kíváncsi leszek mennyire különbözik az irányítás nagytestvérétől.
#4
Steamen már megvan, de azért nice try Origin ^^
#3
Köszönöm. Végig fogom játszani most már ha megvan. :)
#2
Modt akartam megvenni. Koszonom :)
#1
Nahát, jó látni azért, hogy az Origin is igyekszik a Steam példáját követni végre! Múltkor teljes Sims 2 kollekció, most meg ez?! Még sok ilyet! Úgy látszik, mégiscsak érdemes megjegyezni az Origin jelszavamat.