A hónap végén jön a Battlefield 4: Premium Edition

Október végén minden földi jóval megpakolt kiadást kap a Battlefield 4. A Premium Edition névre hallgató csomag elsőként PC-n landol, majd konzolokra is befut, de "technikai korlátok miatt" nem lesz belőle Xbox 360-as verzió.

Az EA bejelentette a Battlefield 4: Premium Editiont, amely az alapjáték mellett mind az öt DLC-t tartalmazza majd. A kiadás elsőként az Originen landol október 21-én 39,99 fontos áron, ezt követi október 24-én letölthető formában az Xbox One-os és PS4-es változat (mindkettő 54,99 fontért), valamint a PS3-as port (39,99 font).

A kiadó szóvivője a Shacknewsnak megerősítette, hogy "technikai korlátok" miatt nem lesz Premium Edition Xbox 360-on, bármit is jelentsen ez.

A Battlefield 4: Premium Edition a következő kiegészítőkkel érkezik: Second Assault, China Rising, Naval Strike, Dragon's Teeth és Final Stand - utóbbi csomag megjelenése idén ősszel várható. Ezen kívül kapunk személyre szabott festéseket, emblémákat, dögcédulákat és 12 arany battlepacket.

Ezzel egy időben a DICE producere, David Sirland a Gamespotnak azt nyilatkozta, hogy a Battlefield 4 megjelenésekor elvesztették a játékosok bizalmát. Sokan nem hisznek abban, hogy a csapat valaha is stabil és hibamentes játékos készít, de az EA változtatott a fejlesztési folyamatokon, hogy elkerüljék az újabb fiaskót. 

8 komment - szólj hozzá!