A hónap végén jön a Battlefield 4: Premium Edition

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 9.
  • Hír
Link másolása
Október végén minden földi jóval megpakolt kiadást kap a Battlefield 4. A Premium Edition névre hallgató csomag elsőként PC-n landol, majd konzolokra is befut, de "technikai korlátok miatt" nem lesz belőle Xbox 360-as verzió.

Az EA bejelentette a Battlefield 4: Premium Editiont, amely az alapjáték mellett mind az öt DLC-t tartalmazza majd. A kiadás elsőként az Originen landol október 21-én 39,99 fontos áron, ezt követi október 24-én letölthető formában az Xbox One-os és PS4-es változat (mindkettő 54,99 fontért), valamint a PS3-as port (39,99 font).

A kiadó szóvivője a Shacknewsnak megerősítette, hogy "technikai korlátok" miatt nem lesz Premium Edition Xbox 360-on, bármit is jelentsen ez.

A Battlefield 4: Premium Edition a következő kiegészítőkkel érkezik: Second Assault, China Rising, Naval Strike, Dragon's Teeth és Final Stand - utóbbi csomag megjelenése idén ősszel várható. Ezen kívül kapunk személyre szabott festéseket, emblémákat, dögcédulákat és 12 arany battlepacket.

Ezzel egy időben a DICE producere, David Sirland a Gamespotnak azt nyilatkozta, hogy a Battlefield 4 megjelenésekor elvesztették a játékosok bizalmát. Sokan nem hisznek abban, hogy a csapat valaha is stabil és hibamentes játékos készít, de az EA változtatott a fejlesztési folyamatokon, hogy elkerüljék az újabb fiaskót. 

8.
8.
gorbesz
#6: nyilvanvaloan nem igy akarjak eladni :) nincs nekem benne semmi csoda.
7.
7.
Falcon
dobozosan érdekelt volna de így nem
6.
6.
McDuff
#5: mi neked abban a csoda hogy alapjáték betesz, a DLC-ket meg kóddal leszeded live-ról? áruld már el nekem,hogy te ebben hol látod a csodát? sokat kérek? érdekes,a 3. rész dobozos prémium kiadása pont ilyen volt...
5.
5.
gorbesz
#1: egy megoregedett dual-layer olvasoval rendelkezo valamitol ne varjunk mar csodat jo..., essen mar le hogy mivel van baj..dual-layer pff mar akkor is hulye otlet volt. persze trust me im an engineer. muhaha
4.
4.
anarchoid
#1: ezt most nemertem ;) megveszed az alapjatekot + a premiumot (nem ezt) es letoltod az egeszet .. vagy nem igy megy mar x360- on ? Nemertem mi ebben az ujdonsag , gondololom csak annyi hogy ez lemezen van. Nemnormalis aki ezt megveszi. Ugyanis a lemezes jatekoknak a gepben kell lenniuk hogy fussanak, a letoltott verzio sokkal kenyelmesebb egyszerubb...

A franc cserelgesse a lemezeket...(ha massal akarok jatszani)

Ez a technikai korlat jah kamu ;) csak azert mondjak hogy a tomegek megvegyek az XO -t ;)
3.
3.
Dark_Temptation
Ugy van ahogy mondjak tobbet en bfet nm veszek amig egy kalap szar ahogy a 4 volt. Majd ha meggyozodtem a minosegerol akkor talan megveszem. Viszont fix h a hardline kimarad.
2.
2.
tirpa
Arról nincs hír, hogy esetleg dobozos verziót is kapunk?
1.
1.
McDuff
"technikai korlátok" miatt nem lesz Premium Edition Xbox 360-on"
nah elmennek a jó büdös picsába!!! miez a kamu terkó szöveg?????me mié nem?mi a tosz korlátol titeket? tán xboxra eddig se jött ki egy DLC sem? nagyon bonyolult dolog fogni az alapjátékot,mellé rakni egy premium kódot és nyomtatni rá egy új borítót...ez kb annyi időbe telik,míg itt leírtam.
1 éve várok már a premium kiadásra hogy ne úgy járjak mint a 3nál, hogy külön megvettem a játékot meg hozzá a DLC-ket. De jól van kedves EA ha nem kell a pénzem,hát akkor nem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...