PC-n is 30 fps-sel fut a The Evil Within

A Bethesda némileg részletesebben mesélt a The Evil Within PC-s verziójáról. A horrorjáték képfrissítési sebességét a Tango Gameworks 30 fps-re lőtte be, ez alól a számítógépes változat sem lesz kivétel.

Az elmúlt hetekben a Bethesda már megerősítette a The Evil Within minimális és ajánlott rendszerkövetelményeit, de számos technikai kérdés még nyitott maradt a PC-s verzióval kapcsolatban. Szerencsére a hivatalos fórumon megeredt a készítők nyelve.

Ami a framerate-et illeti, Shinji Mikami és csapata minden platformon 30 fps-re lőtte be a sebességet, a képarányt pedig 2,35:1-re, így a számítógépes változatra is ezek a kritériumok érvényesek. Mielőtt még kinyílna a zsebetekben a bicska, a fejlesztők lehetővé teszik, hogy debug-parancsokkal feloldjuk a 30 fps-es korlátozást és megváltoztassuk a képarányt, hasonlóan a Dead Rising 3-hoz.

Noha a Tango Gameworks a felbontás tekintetében az 1080p-t vette célba, megfelelő vassal akár a 4K-febontás előcsalható. Emellett a következő grafikai opciók közül válogathatunk: teljes képernyős vagy ablakos üzemmód, élsimítás (FXAA, MLAA, SMAA), árnyékminőség (magas, közepes, alacsony), Motion Blur, SSAO és tükröződés.

A Bethesda azt ígérte, hogy a közeljövőben még többet mutatnak majd a PC-s verzióból.

A The Evil Within október 14-én érkezik PC-re és konzolokra.

55 komment - szólj hozzá!