Megérkezett a Bayonetta 2 demója

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 10.
  • Letöltés
Link másolása
Végre minden Wii U-tulaj kipróbálhatja a Platinum Games sikervárományosát, a Bayonetta 2-t, hiszen a demóváltozat már elérhető az eShop kínálatában. Emellett megnézhetjük az akciójáték launch trailerét is.

A Wii U egyik irigyelt címe a szinte tökéletes Bayonetta folytatása, amire már nem is kell sokat várnunk, hiszen október 24-én jelenik meg a boltokban, és tartalmazza az első részt is, amit már Daks szeptemberben letesztelt nektek.

Ha kíváncsi vagy a Bayonetta 2-re, akkor irány az eShop és töltsd le a demót, amellyel betekintést nyerhetsz a harcrendszerbe és találkozhatsz pár kedves ismerőssel is. 

A végleges játék launch trailere az alábbiakban megtekinthető:

12.
12.
Gamer 74
Remélem az év játéka lesz. Mondom mindezt úgy, hogy (egyelőre) nincs WiiU konzolom. Minden WiiU tulajdonosnak kötelező darab.

Mindehhez egy kiegészítő videó. /A NeoGaf oldalról linkelték/ Érdemes megtekintetni illetve inkább meghallgatni a mondandót. Jogos.

https://www.youtube.com/watch?v=gOJTTvDztEo
11.
11.
Sechu
Ezért is érdemes WiiU-t venni. Nálam tervbe van! :)
10.
10.
Exorcist
Most jó lehet W ii U tulajnak lenni... ;)
9.
9.
Ooorky
Remélem karácsonyra kiadnak egy olyan WiiU pack-ot ami ezt tartalmazza.
8.
8.
WiiU89
#7: Teljes mértékben egyetértek veled és nagyon várom a megjelenést!
7.
7.
aordog
Tegnap leszedtem, kapásból 2x nyomtam ki a demót. Szerintem most kerűljük a direktben a negatív véleményeket, mert ez tényleg nagyon jo játék és a Nintendo most tényleg ott van a szeren...
Lehet menni a PS4, One, PC hírekhez, de csóri nintendósok táborát eltorzított véleményekkel bombázni gusztustalan. Ez egy rétegjáték. Akinek tetszik vegye, akinek nem.....(néma csend)
6.
6.
eldergirl
#4: Én pont az elvonsága és a szürreális kimenetelek miatt imádtam:D jo persze vannak fura dolgok pl keselyü szerü angyalok stb... de a poén tartalmak pl 1ben görkorizni az ellenfelek közt közben ostorozni v a párduclét a játékélmény elvitt magával (^.^)
5.
5.
WiiU89
#4: Természetesen megértelek!Ez a játék sem jöhet be mindenkinek ezért a véleményedet tiszteletben tartom.Bár egyáltalán nem értek vele egyet!Nekem kicsit más a véleményem arról melyik játékok azok amik a videó játékos társadalom szégyenfoltjai és gondolom nem kell itt most példákkal jönnöm mert ezzel mindenki tisztában van. A mostani friss hírek között is vannak olyan játékok amik megérdemlik ezt a címet de ez a játék SZÁMOMRA pont nem az.
4.
4.
Ra1D3n
#2: Ez az a játék amit nem értek, hogy miért szeretnek egyáltalán egyesek. Remélem jól fognak vele szórakozni azok megveszik, és nem bánják a rá kiadott pénzt, de ez az a játék ami nálam nem talált be, mert minden pontjában van kivetni való ami nekem nem jön be(kezdve a karakterekkel amiktől okádni tudnék, és folytatva az egésznek a koncepciójával és történetével amitől szintén az okádás, de még a sírás is kerülget mert annyira bugyuta és borzalmas, és ez a launch trailer is csak abban győzött meg, hogy ez totál ugyanolyan lesz mint az első része, ami szerintem a játéktörténelem egyik szégyenfoltja. Tudom ebben sokan nem értenek velem egyet, pedig a műfajt imádom, kezdve a DMC-vel és folytatva a God of War-ral meg a Castlevania-val).

Ettől függetlenül mindenkinek jó játékot hozzá akinek ez a zsánere.
3.
3.
WiiU89
Egyébként látom ez az oldal nem igazán van a toppon mert a Demó már tegnap délután kettő óta letölthető az eshopról.Na de sebaj jobb később mint soha! :D
2.
2.
WiiU89
A demó kipróbálása után arra a következtetésre jutottam hogy a játék előrendelése az első résszel együtt a leges legjobb döntés volt. Nagyon király játék lett. Remélem hogy világszinten jól is fog fogyni mert nagyon megérdemli a rengeteg fossal ellentétben és nem írok címeket mert nem akarok flamet robbantani pedig lenne jó pár cím amit fel tudnék sorolni régebbiek közül is és újabbak közül is. Szóval Wii U-s társaim összefogni és megvenni ezt a szuper játékot ha már ilyen játékokat tesznek le nekünk az asztalra!!!!
1.
1.
szakallaskan
Azonnal töltöm.Ez az a játék az első résszel együtt,amelynek minden összetevője orgazmust okoz nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...