200 óra tartalommal jön az új Dragon Age

A BioWare szerint hosszú játék lesz a Dragon Age: Inquisition, a lelkesebbek, akik mindent fel szeretnének majd fedezni a világában, nyugodtan spájzoljanak be pár napi hideg élelmet.

A konzolos játékok felbontásánál és a PC-s címek gépigényénél már csak egy kérdés mozgatja meg jobban a játékosokat: milyen hosszú lesz a soron következő sikervárományos RPG? Habár napjainkban egyre rövidebbek a videojátékok, a szerepjátékot fejlesztők többnyire kitartanak - bizony, a BioWare is köztük van.

A Dragon Age: Inquisition ugyanis hosszú játék lesz a fejlesztők szerint, Cameron Lee producer azt mondta, ha mindent fel szeretnénk fedezni benne, és minden feladatot megcsinálunk, 150-200 óráig is eltarthat a teljes végigjátszás. Lee szerint a történet sem lesz rövid, 20-40 óra, azonban csak erre fókuszálva végigrobogni a játékon nem igazi: egészen más élmény lesz ahhoz képest, mint amikor  valaki az utolsó elhagyatott épületet is feltúrja némi loot után. Ti mit gondoltok erről?

A Dragon Age új részéről egyébként nemrég mutattunk nektek egy új gameplay videót, ezt itt nézhetitek vissza, az újoncok figyelmébe pedig az ingyenesen letölthető első részt ajánljuk.

15 komment - szólj hozzá!