200 óra tartalommal jön az új Dragon Age

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 10.
  • Hír
Link másolása
A BioWare szerint hosszú játék lesz a Dragon Age: Inquisition, a lelkesebbek, akik mindent fel szeretnének majd fedezni a világában, nyugodtan spájzoljanak be pár napi hideg élelmet.

A konzolos játékok felbontásánál és a PC-s címek gépigényénél már csak egy kérdés mozgatja meg jobban a játékosokat: milyen hosszú lesz a soron következő sikervárományos RPG? Habár napjainkban egyre rövidebbek a videojátékok, a szerepjátékot fejlesztők többnyire kitartanak - bizony, a BioWare is köztük van.

A Dragon Age: Inquisition ugyanis hosszú játék lesz a fejlesztők szerint, Cameron Lee producer azt mondta, ha mindent fel szeretnénk fedezni benne, és minden feladatot megcsinálunk, 150-200 óráig is eltarthat a teljes végigjátszás. Lee szerint a történet sem lesz rövid, 20-40 óra, azonban csak erre fókuszálva végigrobogni a játékon nem igazi: egészen más élmény lesz ahhoz képest, mint amikor  valaki az utolsó elhagyatott épületet is feltúrja némi loot után. Ti mit gondoltok erről?

A Dragon Age új részéről egyébként nemrég mutattunk nektek egy új gameplay videót, ezt itt nézhetitek vissza, az újoncok figyelmébe pedig az ingyenesen letölthető első részt ajánljuk.

15.
15.
PAtr0n
#8: Ki tudja, én elég körülményes, mindent sokszor újra átvizsgáló játékos vagyok, az első részébe se ígértek többet a fejlesztők mint 50-60, én azért kitoltam azt majdnem 170 órára. Ha rohanós valaki (ami egy ilyen játéknál bűn, nem WoW ez), az ezt is, meg azt is be tudja fejezni kevesebb mint 40 óra alatt. De majd meglátjuk, én azért várom. :)
11.
11.
zsusensei
A játék időt nehezen lehet besaccolni, játékos függő is. Szöszmötöl-e mennyire áll rá a craftra és a gyüjtögetésre, mennyire mobol, megcsinál-e minden questet, fölfedez-e mindent.
Az első végig játszás mindig 2x hosszab nálam mint amikor már másodszor megyek neki.
DAO első alkalommal 110 óra volt minden szir szar megvolt de sokat adott hozzá a kitapasztalás, később leredukálódott 74 órára ( ez a legkisebb jelenleg)
Ha több tartalom van benne és eltudok jól szöszmötölni én csak örülök. Csak ne vesszek el a sok tartalomba XD
9.
9.
floax
Senki sem mondta ,hogy a sztori lesz 200 óra . Az egész tartalom lesz kb akkora. Nyilván a mellék dolgok lesznek hosszabbak ....
8.
8.
Drazhar
Amit a játékkészítők mondanak azt mindig harmadolni kell, vagy legalábbis felezni.
Tehát semmiképp sem lesz több, mindent áttúrva sem ~70-120 óránál.
A 200 erősen marketing bullshit.
6.
6.
zsusensei
Ajjaj.... azt hiszem gollamá fogok alakulni gép előtt ismikor rámtörik az ajtót dragon age lemezét szimogatom ész aszt mondom "drááágaszáááág"... :D
5.
5.
Dark_Temptation
Mar alig varom terveztem h beszerzem az egyet es lass csodat ingyenes lett :-) mar alig varom :-)
4.
4.
kastorhun
Szerintem a fő történet inkább 15-35 óra között lesz, a teljes pedig 130-170.
3.
3.
levantine
Igen! Sőt, 2000 óra, ha mindent az utolsó pixelig megvizsgálsz. :D
2.
2.
DarkLord
Hogy mit gondolok? Azt, hogy helyes én szívesen bejárok mindent és nagyon bízom ebben a játékban, hogy azt fogja nyújtani amit várok. A Witcher-ig elpötyögök vele legalább :)
1.
1.
eldergirl
Az igéret szép szó... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...