Késik a LittleBigPlanet 3 Európában

Most akkor tegyük fel a kezeinket, és kezdjünk el ordibálva rohangálni? Azt azért nem, mindössze egy hetes csúszásról van szó, a LittleBigPlanet 3 így csak november 26-án landolhat az európai boltok polcain.

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy csak november 26-án jelenik meg Európában a LittleBigPlanet 3 - ez egy hetes csúszást jelent az eredeti tervekhez képest. A fejlesztők nem árulták el konkrétan, hogy miért késik a játék, a blogbejegyzésükben csak homályosan célozgattak.

"Nehéz döntés az ilyen, de mivel a LittleBigPlanet a világon mindenkit vonz, ez volt a megfelelő lépés ahhoz, hogy minél több ember ismerhesse meg Sackboyt és új barátait" - olvasható a blogon. Habár a csúszás hátterében az is állhat, hogy a november 17-én kezdődő hét elég sűrű lesz megjelenések terén, mivel az észak-amerikai megjelenési dátum nem változott, ez kevésbé valószínű. A mi tippünk szerint a készletezés, esetleg a lokalizálás a hibás.

A LittleBigPlanet 3 egyébként PS3-ra és PS4-re jön, és még Hugh Laurie is szerepet kapott benne, ami ugye azért is szuper, mert Stephen Fry is visszatér, mint narrátor.

13 komment - szólj hozzá!