Windows Phone-ra is megjelenik a Minecraft

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár az általános vélekedés szerint a Microsoftnak a Windows Phone miatt kellett a Mojang és a Minecraft, a tervnek eddig egyetlen szépséghibája volt: a Minecraftből még nem készült Windows Phone-változat.

Ahogy azt InGen kolléga kifejette már bővebben, a Microsoft tulajdonképpen azért vette meg laza 2,5 milliárd dollárért a Mojangot és a Minecraftet, hogy hátszelet biztosítson a Windows Phone-nak. Ezek után természetes, hogy alig száradt meg a tinta Notchék szerződésén, a csapat már be is jelentette, hogy a Minecraft: Pocket Edition Windows Phone-ra is elkészül.

A hírt a játék vezető fejlesztője, Jens Bergensten tette közzé a Twitteren, majd nem sokkal később Tommaso Checchi, a Pocket Editionön dolgozó csapat tagja is megerősítette azt. Részletek nincsenek, így a megjelenésről sem mondtak semmit a srácok, mindössze annyit árultak el, hogy "még sok a tennivalójuk". Akárhogy is, azok után, hogy az androidos és az iOS-es játék már 2011 óta kapható, a Windows Phone-kiadás nem készülhet el elég hamar.

5.
5.
cavefish
Jeb azt is írta twitteren, hogy még a Microsoft-os szerződés előtt elkezdték a fejlesztést.
4.
4.
rayden02
"Windows Phone-ra is megjelenik a Minecraft"

Mire nem? :D
3.
3.
utlag
Milyen meglepő... JA, VÁRJ NEM!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...