Brit toplista: az Alien sem bírt a FIFA-val

A britek nem bírnak magukkal, ha fociról van szó, a FIFA 15 már harmadik hete vezeti a játékeladási toplistát, miközben a játékkiadók zsákszámra hordják az AAA-címeket a boltok polcaira...
  • Írta: fojesz

Kommentek

#27
#26: Hát én ha veszek valamit jó pénzért, legalább az legyen a legjobb :)
#26
#25: Igen, nekem tökéletesen megfog majd felelni (nincs még XO-m). Mivel nálam nem a graf a legfontosabb, szval letojom, h most 1080 vagy 900p-ben fut egy játék.
#25
#16: Hát ha neked elég csak DDR3-as ram, és az hozza meg "nektek" a játékélményt, játszál csak azzal :) Én maradok a GDDR 5-nél :)
#24
#22: Abszolút !
#23
NorbiiiModerátor
Most nem konkértan az itt lévő hozzászólásokra értem, de időnként amilyen színvonalat megütnek a cikkek alatti kommentek, szóval az eléggé siralmas sajnos. :( Óvodás veszekedések, trágár szavak, ócsárolások, trollkodások stb....az utóbbi hónapokban ez egyre sűrűbb, és ez szomorú! :(

A lényeg: Egyszer ez az első, egyszer az. Egyszer a Fifa, máskor a GTA, sztem nekünk tök8, ezek statisztikák, mi meg emberek vagyunk, gémerek ha így tetszik és játszunk, ennyi. Az hogy pár ember időnként egymásnak esik, attól még nem lesz a kedvenc játéka a toplista élén, és attól még semmivel sem lesz jobb. Kulturáltan is menne szerintem! :)
#22
Szomorú, hogy egy cikk milyen flame war-t tud indítani.
Jobb szeretem az egy-két karakteres pozitív kommenteket.
A franc essen bele.. Hiányzik Cristiano...
#20
#15: Eleged van a hülyeségből, ezért te is írsz párat? WP
#18
#13: Wow, ez nagyon jó érv. janem
De követett már elés akkor egyfolytában fikázva voltak. Most a Sony követett el marhaságot, megérdemlik az emberek nemtetszését.
#16
hegegege ! teljes mertekben egyetertek veled !

a Sony gepe pedig csak azer fogy eddig jobban, mert az elso 6 honapban olcsobb volt, es a MS kezdeti balfaxkodasat kihasznalva (always online, haszn.jatek korlat.) szepen felhypolta a PS4-et.
#14
Istenem ,megint ezek a hülye szócsaták .Kit érdekel melyikből fogy el több ? Kit érdekel mit mond a cég ? ....... Nem az a lényeg ,hogy szabad választásod van abban hogy mit vegyél magadnak ? Nem jó ,hogy van választék konzolban is és nem lenyomják a torkodon azt az egy nevet és akkor azt kell megvenned ...
Egymást tépitek egy szaros játék/konzol miatt . Szánalmas....
#12
#11: Mert előtte mindenki azt mondogatta, hogy a Driveclub megeszi reggelire a Forza-t...
#10
#7: Az xbox csak azért van lemaradva mert a ps4 még mindig több országban kapható, és az xboxról még nincsenek nyilvánosságra hozva az eladási adatok,és attól még rosszabb játékok kaphatók ps4-re, elég csak megnézni a Forza horizon 2-re gondolni lehet hogy csúnyább mint a Driveclub de sokkal jobb minden másban.
#9
Törölt felhasználó
#7: Azért nem 100 milliós eladásokról van itt szó.
Ilyen kis eladások mellett ezek nem olyan nagy különbségek mint ahogyan azt sokan hiszik.
Még egy éve sincsenek a termékek a piacon, tehát kár lenne itt győztest hirdetni.
Meg amúgy sem erről szól, hogy ki adott el többet és ki kevesebbet.
De a játékpiac is olyan lett már mint a Billboard.
Sokszor teljesen jó játékok még csak fel se jutnak rá, mint ahogy a legjobb zenék közül is sok a 200-as lista végén kullog.
De ha valaki erre van ráfeszülve, hogy élvezettel lesi az általa gyűlölt játékok, konzolok általa nevezett bukását és más általa imádottak sikerét az biztosan rá van szorulva az ilyen toplistákra.
#8
Törölt felhasználó
#3: Most szerinted nincs igazam? Nem mondom hogy sz*r játék, de azért közelébe sincs annak, mint amennyire behypeolták, és főleg nem "forza-killer", meg hasonlók. Amúgy szinte mindenhol 6-7 pontot kapott, szóval elég közepes és semmitmondó játék lett.

#7 Az a baj, hogy anno mikor megjelent a PS3, azzal is nagyra volt a Sony, hogy mekkora király, hisz a PS2 jól ment anno. Most is jól sikerült a PS4, és a Sony már nyeregben érzi magát, és kezd elkényelmesedni. Az Xbox One-nak két hibája van: szarul indították, és a másodikat nem is mondom, mert konzolnál nem számít a hardver, csak a játékélmény.

Amúgy már látszanak az első jelek: közepes, semmitmondó exkluzívok, egyes régiókban jelentősen dráguló PS Plus, meg ez az álszent "fórdöpléjersz" kampány.

A Microsoft meg nagyon belehúzott, nézzük meg csak milyen exkluzívdömping jön most pl. ősszel.

Amúgy ne értsetek félre, inkább Sony párti vagyok (ezért is fogok most PS3-at venni, nem pedig X360-at), csak nem akarom hogy elk*rvuljon és elkényelmesedjen a Sony.