Resident Evil - jön a tévésorozat

Habár augusztusban már híreztünk egy, a Resident Evil alapján készülő tévésorozatról, most egy másik forrásból arról hallottunk, hogy a Resident Evil-filmek készítői is belevágnának egy hasonló projektbe.

Ha emlékeztek, augusztusban már írtunk arról, hogy tévésorozat készülhet a Resident Evil alapján, akkor egy Shawn Christopher Lebert nevű úriember hintette el, hogy már el is kezdett dolgozni az Arklay című anyagon, és a Mance Mediával szeretné végül nyélbe ütni a projektet.


Na, a mostani hírünk nem erről az adaptációról szól, bármi is legyen végül annak a sorsa. Most a Variety arról számolt be, hogy a Resident Evil-filmeket gyártó Constantin Film is csinálna egy tévésorozatot a cím alapján, persze csak akkor, ha elkészül a hatodik és egyben utolsó(nak szánt) Resident Evil-mozi.

Hogy miről szólna pontosan a sorozat, és mely karaktereket emelnék át a készítők, azt egyelőre nem tudni: a Resident Evil-filmekből kiindulva ismerős karakterek lehetnek ugyan, de a sztorit igyekeznek úgy csavarni a srácok, hogy csak nyomokban emlékeztessen az eredeti játékokéra.

11 komment - szólj hozzá!