Resident Evil - jön a tévésorozat

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 13.
  • Pletyka
Link másolása
Habár augusztusban már híreztünk egy, a Resident Evil alapján készülő tévésorozatról, most egy másik forrásból arról hallottunk, hogy a Resident Evil-filmek készítői is belevágnának egy hasonló projektbe.

Ha emlékeztek, augusztusban már írtunk arról, hogy tévésorozat készülhet a Resident Evil alapján, akkor egy Shawn Christopher Lebert nevű úriember hintette el, hogy már el is kezdett dolgozni az Arklay című anyagon, és a Mance Mediával szeretné végül nyélbe ütni a projektet.


Na, a mostani hírünk nem erről az adaptációról szól, bármi is legyen végül annak a sorsa. Most a Variety arról számolt be, hogy a Resident Evil-filmeket gyártó Constantin Film is csinálna egy tévésorozatot a cím alapján, persze csak akkor, ha elkészül a hatodik és egyben utolsó(nak szánt) Resident Evil-mozi.

Hogy miről szólna pontosan a sorozat, és mely karaktereket emelnék át a készítők, azt egyelőre nem tudni: a Resident Evil-filmekből kiindulva ismerős karakterek lehetnek ugyan, de a sztorit igyekeznek úgy csavarni a srácok, hogy csak nyomokban emlékeztessen az eredeti játékokéra.

11.
11.
Nothing
Engem személy szerint egyik RE film sem tudott különösebben lenyűgözni - a sorozatért sem fogok torkokat átrágni, de azért kap majd egy esélyt - már ha tényleg lesz belőle valami.
10.
10.
godach
#9: Nem tudom láttad e a Kaptár filmeket. Én láttam. Nem rosszak, de köze sincs a Resident Evil univerzumhoz.
9.
9.
Yanez
7.
7.
Formula1fanatic
A Resident evil játék első 3 része ami megjelent pc-re is zseniálisak jók voltak szerintem, a filmek viszont kukába való szemetek véleményem szerint, az első még elment, bár az sem volt egy nagy találmány. Utolsó részeket meg sem néztem már elég volt a trailer is azokból:D Sorozattól sem várok sokat ha azt is a constantin film rakja össze.
6.
6.
strike19
Nekem a Resident Evil filmek közül az 1 és 2 rész tetszett.
A játékba az 5 részig válallaható minden.Capcom remélem több Resident Evil játékot nem csinálsz vagy 10 évig.
Egyedül Resident Evil ramekekkel vagyok csak hajlandó játszani.
5.
5.
Cellator
Számomra megölték a sorozatot a harmadik rész után - már a játékot - amikor is kivették a fix kameranézetet. A film pedig csak néven hasonlított a játékra. Iszonyatosan jó hangulata volt szerintem az első három résznek - ezt a kimondottan jó játékhangulatot azóta csak a most megjelent Wasateland2-nek sikereült újra elérnie nálam.
4.
4.
godach
Nos, valóban mindennek tudok örülni.
Ennek nem...
3.
3.
2.
2.
#1: Ez főleg az effektek minőségén, a vágáson és a fényképezésen látszik.
A technikai fejlődés is mindig probléma az ilyen hosszan elhúzódó szériáknál.
A G.I. Joe-nak is valami hasonló sorsa lesz szerintem.
Ráadásul az elmúlt 10 évben óriási volt a technikai fejlődés, erre mondjuk szerintem nem sokan számítottak.
Persze én a sorozatokkal sose voltam kibékülve, mert irritálnak a vágási technikáik és emellett mindig szegényesnek és túl frissnek érzem a látványvilágot.
Nem azt mondom, hogy elképesztő effekteket vagy elképesztően egyedi díszleteket de manapság amekkora költségvetésből dolgoznak simán ki lehetne hozni finomabb atmoszférát.
Példának okáért a Blue Valentine 1 millió dollárból készült mégis olyan jól van fényképezve, olyan egyedi stílussal, hogy egyáltalán nem zavaró a kis költségvetés bármilyen következménye.
Persze ez csak magánvélemény, de én speciel még mindig várom, hogy egyszer egy sorozat elérje a komoly filmek szintjét.
1.
1.
szakallaskan
Én azt szeretném,ha a filmekhez hasonlítana.Nagyon tetszett a sci-fi vonal a filmekben.Tökéletesen megfér a játékok mellett és hozzátesz a Resident Evil mitológiához.Ebben a nagyon felgyorsult világban kitűnő ötlet,hogy sorozatot csinálnak,nagyon sok a filmeknél az a 2-3 év várakozási idő.A Kaptár 1 2002-ben jelent meg,azaz 12 éve és még csak jövőre jön a hatodik rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...