Far Cry 4 - így éld túl Kyratot

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 15.
  • Videó
Link másolása
Kyratban vér fog folyni, ami nem is csoda, hiszen egy veszélyes, ám lélegzetelállító régióról van szó a Himalája vadonjában. Az önjelölt király, Pagan Min mellett a természet elemeivel és a vadállatokkal is meg kell küzdenünk.

Brutális mennyiségű látnivalót kaptunk a Far Cry 4-ről. Kezdésként itt a nyitott világú shooter legújabb előzetese, amely azt sugallja, hogy írd meg a saját történetedet a játékban. Megannyi fegyver, jármű, állat és sok más dolog áll a rendelkezésedre, neked csupán bátorságot kell gyűjtened. De vigyázz a lavinákkal!

A kollégák már kipróbálhatták a Ubisoft Montreal alkotását, serényen rögzítették is a videókat. Az alábbiakban némi kooperatív gameplayt és komplett missziók végigjátszását (kutatás a mágikus tigris után, hmm...) is láthatjuk, majd némi arénaharc következik.

És végül jöjjenek az új képek!


A Far Cry 4 november 18-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

20.
20.
Érdekes lenne valami arab (vagy hasonló háborús övezetben) hegységben játszódó Far Cry, amiben a bázisok pl. terroristák búvóhelyei lennének, lennének bennszülött falvak, oázisok, jók kis terepjárók... szerintem jó lenne.
19.
19.
drat576
#16: Azért a FarCry nem is próbálta a Thief vagy hasonló műfajú játékok érdemeit elvenni. Inkább az a lényeg, hogy mindenki a saját tempójában, saját módszerével haladt.
pl: Leszedtél mindenkit sniperrel. Esetleg pár embert késsel, vegyesen hangtompítós fegyverekkel, íjjal.
De ennek tényleg annyi volt a szerepe, hogy aki így szeret játszani az megtehette, volt rá lehetősége, hogy így haladjon. Az "értelme" max a plusz XP volt.
Másik oldalról: természetesen megvolt adva egy teljesen ellenkező harcmodor kivitelezésének a lehetősége. Mindenkit precízen lelőhettél, vagy nagyobb levezetésként robbant meg égett minden.
És persze ott vannak akik keverték a dolgokat, illetve helyzettől függően is változtathattad harcmodorod. Néhány apró kivétellel nem igazán volt olyan, hogy azért mert észrevettek 'game over' lett volna. Nem, megláttak? Oké, akkor bújjunk el. Kerüljük meg az ellenséget. Vagy egyszerűen csak vegyünk elő valami nagyobb vadra méretezett fegyvert.
A lényeg, hogy nem raktak be egy szűk zsákutcába, a célkereszted elé spawnoló 3 ellenséggel.
Persze a főszálban itt is volt script bőven, de a maradék idődben, úgy hódíthattad meg a "játszótered" ahogy szeretted volna.
Teljesen el tudom fogadni ha valakinek nem jön be egy játék, de azért még valaki nem lesz idióta mert a narancs helyett a mandarint szereti.
17.
17.
#16: A thiefekben a dishonoredben lehet lopakodni mert ott ertelme is van.
Itt max annyi hogy 2 oras gameplay lesz olyan, hogy lejar a jogsim.
Arrol nem beszelve hogy ha nem volt kedved a sok unalmas faszsagra konkretan fegyvered se volt a zajtalansaghoz.
Ha meg machatevel toltad vegig akkor kurvara sok szabadidod van vagy kamuzol.
16.
16.
#15: Valoszinu azert nem lopakodtam mert kurvara semmi ertelme sem volt.
Semmi pozitivum nem szarmazott belole.
Nagyjabol.
A hibat meg inkabb benned keresnem meg kis tarsaidban akik miatt kijon 600 ilyen hulladmany 1 jo jatek helyett. ;)
15.
15.
Norbaa
#13: A grafikáról nem ejtenék szót, de a 3-ban konkrétan az egész játékot le lehetett tolni úgy, hogy nem vettek észre. Szóval ha baj volt a lopakodással, a hibát magadban keresd.
14.
14.
#11: Es ezt minden jatekkal eljatsza a ubi soft es "emberek" baszdmeg meg mindig becumizzak a videok mokusvakitasait.
Az eszem megall es egyhelyben acsorog...
12.
12.
Drazhar
Az Evil Within-essel ellentétben ez egy igazán frankó előzetes volt, ugyan nem várom mert rókabőr az egész, de mégis hozza a hangulatot :)
9.
9.
Kukacikimarton
Lehet, hogy csak az én perverziómról van szó, de miért nem sérülnek a rossz fiúk, ha már egyszer egy csomó ólom lett beléjük eresztve? Sehol egy lőtt seb, de még egy karcolás se. Na, de nagyobb bajom sose legyen. :)
5.
5.
KeXxX
A tréler :D jó volt. Az Open World gameplay-be bele néztem, de elég unalmas. Nagyon bírom az ilyet amikor olyanok kapnak játékot, akik nem is tudnak játszani. Nekem bezzeg se PS4, se ingyen játék, se még 1 + HD TV.. ajjajj..
4.
4.
Angelwing
#1: Így van,videókat én is kihagyom,legyen csak meglepetés minden.grafika meg bőven jó lesz,ha hozza a far cry 3 szintet,itt a játékélmény a lényeg.GTA5 + Far Cry4 stb stb unatkozni nem fogunk :D
3.
3.
dzsiádzsó
Nekem grafikailag nagy csalódás, ugyanakkor, ha azt mondják csak X360-ra jön, meg ps3-ra, akkor is jobban szórakozok vele, mint bármi mással, amit mostanában kiadtak, nézett ki akárhogyan is. Persze azért feltételezve azt, hogy az előző részhez hasonlóan jó játékmenettel van megáldva.
2.
2.
KopyAti
Ez nekem nem mellesleg kellene! He he he! :)
1.
1.
drat576
A játékot nagyon várom, de a videókat inkább békén hagyom. Maradjon némi meglepetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...