Megjelent a The Evil Within, itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 15.
  • Videó
Link másolása
Hosszú ideig vártunk Shinji Mikami legújabb hátborzongató látomására, a The Evil Withinre, de ennek vége, a túlélőhorror tegnap óta kapható PC-n és konzolokon. Még egy trailer erejéig számítunk a figyelmetekre.

Vegyes kritikákat kap a Tango Gameworks alkotása, de azon túl, hogy a játék nem tökéletes, zsigeri horrorélményt kapunk, nyugi. A PC-seket idegesítő fps-limitet és képarányt konzolparancsokkal meg lehet változtatni, ha követed az alábbi oldalon olvasható utasításokat.

A tegnap óta kapható The Evil Within már a birtokunkban van, a tesztünkig az alábbi launch trailerrel töltsétek el az időt.

Íme, a PS4-es verzió első 15 perce:

32.
32.
harcos40
the evil withinbe miért nincs célzó a fegyveremen ? létszi segitsetek
31.
31.
harcos40
the evil withinbe miért nincs célzó a fegyveremen ? létszi segitsetek
30.
30.
kriszvandaar
Ha van kivetel es elismerem azzal pont azt mondom hogy nem mindenki torrentezik de azert ne legyunk alszentek es lassuk be hogy magyarorszagon kib..tt sokan warezolnak, letoltik ingyen aztan sopankodnak hogy sz..r
29.
29.
p3ti
#26: Akkor az aki letölti tegye össze a 2 kezét hogy egyáltalán jönnek ilyen játékok...mert ha nem lennének olyan emberek akik megveszik eredetibe,akkor bizony a tisztességtelen réteg max a pöcsével tudna játszani.
27.
27.
br1Koo
Technikailag igénytelen? Gyakorlatilag egy filmben játszotok, nemtudom mit akartok még egy horrorjátéktól. Butaságot beszéltek. Olvassátok a játékot, ne nézegessétek, mint a barmok.
26.
26.
kriszvandaar
Nem mondtam azt hogy minden pc-s torrentezik azert van ott zarojelbe hogy tisztelet a kivetelnek. Nem az a baj hogy warezol valaki mert magyarorszagon a szoftverek ara nincs osszhangban az emberek penztarcajaval, csak leirtam az altalam altalanosnak velt metodust
24.
24.
kriszvandaar
Tudod ebbe az a vicces hogy a pc tulajok allandoan odakommentelik minden konzolhirhez hogy jaaaa ez mitol nextgen hisz ennel az en pc-mnek sokkal jobb a grafikaja meg full hd igy meg 30fps amugy... aztan letoltik a jatekot egy torrentrol( tisztelet a kivetelnek) es sirnak hogy optimalizalatlan a lopott jatekuk.Ilyenkor mar nem mondjak hogy bezzeg egy ps4en vagy egy x1en mekkora kiralysag hogy csak beteszem a jatekot es fut ugy ahogy kell. A masik fele meg aki prevgenen tolja ( azzal sincs semmi baj) es valtig allitja hogy nem kell neki nextgen mert az nem is az, az csak parasztvakitas aztan mikor az uj jatek pixeles akkor nemileg butan nez hogy na... pixeles :-)
23.
23.
Yanez
#22: Itt inkább csak azok panaszkodnak, akik az előző genes konzolokon tolják, de a pc-s port is hasonló lett, állítólag. PS4-en, és XO-n nyilván gyönyörűen néz ki.
22.
22.
kriszvandaar
Aki azt irja hogy a grafika sz..r az biztos hogy szemproblemakkal kuzd. Bar en csak ps4en tolom de idonkent olyan mintha egy filmet bamulnek. En ilyen fenyhatasokat jatekban meg nem lattam. Raadasul amikor a csavokam vizional vagy micsinal es a kep szanaszet hullik az nekem feler egy vizualis orgazmussal. Egyszeruen fenomenalis ez a jatek es akinek nem tetszik az nyugodtan hagyja abba a videojatekozast mert gamerileg kiegett es max candy crush valo neki. Imadom hogy within van az evil es Mikami egy zseni meg mindig
21.
21.
Drazhar
Hmm, a launch trélerek általában mindent bedobnak, apait-anyait, hogy meggyőzzék a még bizonytalanokat. Na most ennél unalmasabb, rondább, és szarabb launch trélert nehezen lehet összerakni...
Az E3-on nagyon tetszett a játék, de azóta minden videóval egyre kevésbé.
19.
19.
Pizza74
Tudom, hogy már nem számolunk előző generációval, de azért na... PS3-mon kellemetlenül rossz a grafika, pl magasfűben lopakodva semmit nem látni, csak pixel csomókat. Jelentősen megnehezíti az előrehaladást. Ettől függetlenül maga a "művészi stílus" nagyon tetszetős, csak kár, hogy tehnikailag nem tud érvényesülni igazán. Láttam PC-s gameplayt, hátha ott jobb, de nem. Egy olyan játéknak, ami művészetileg is le akarna nyűgözni, ez nem elég. Nem rossz a játék ettől függetlenül, de akármilyen is az Alien, bánom, hogy nem arra ruháztam be.
(ps: Írták lejjebb, hogy nem feltétlenül attól horror valami, hogy ijesztegetni próbál, az erőszak és a feszültség is a műfaj szerves részei, és ezutóbbi kettő azért helyén van itt.:D)
18.
18.
Yanez
#15: Tudom, és azt is ugyanúgy várom! :)
17.
17.
SP4C3F0X
Tucat-gamereknek még szép hogy nem tetszik, ha nincs csilivili grafika, ha gondolkodni, sunyizni, lopakodni kell akkor azzal már megerőltetik a szervezetüket. Nekik találták ki a rail shootereket amiben nincs más dolguk csak lőni az egér bal gombjával.
16.
16.
GAMEROD
Azzal jöttök hogy így csúnya, meg úgy csúnya. Egyáltalán nem csúnya, és a játékélmény is jó. Nem nektek való aztán ennyi. Lóduljatok vissza Assassins Creedezni.
15.
15.
#1: Erről én is készítek teszt... bocsánat, élménybeszámolót, de csak szigorúan az Alien: Isolation után.
14.
14.
KeXxX
#12: xDDDDDD :DDD
Az ilyen minimum, maximum, medium, perfect és tudjaafaszom hogy még milyen "gamerek" mindenhol ott vannak. Előbb van meg nekik minden és a tökfölösleges intrójukkal villognak :D
13.
13.
Pedig hogy vártam ezt a játékot...
De ahogy a videót nézem ez még nextgen-en is csúnya...ami nem igazán fér a fejembe.
Ráadásul irreálisan magas áron adják a PS3/360 verzéket (bár engem nem érint)
Vígasztalódjunk hogy a játékmenet kárpótol bennünket :)
12.
12.
2xhun
#5: Na még egy munkanélküli jelölt, aki youtube homársággal akar pénzt keresni. :D:D
11.
11.
GAMEROD
Képarányt nem szabad megváltoztatni mert a meükben pont a fekete sávban vannak a menüpontok. A konzolparancs csak kinyújtja a képet.
9.
9.
GAMEROD
Hibái ellenére tetszik, egy gyengébb gépen is szépen muzsikál. Az AI néhol gyenge,pont akkor fordult felém a hentes mikor loptam a kulcsot, mégse vett észre.
8.
8.
thynice
Tudtam, hogy ismerős az egyik karakter hangja. A szemüveges detektív megkapta a Prince of Persia hangját! :D
5.
5.
MinimumGame
PC Játékmenet: http://youtu.be/3O2LnLOqPJk
4.
4.
azureknight0715
Ezt a játékot kizárólag este,sötétben szabad játszani. Elején rögtön azt mondtam hogy csúnya a graff, mert pl a karakterek kinézete elégé ps2 szintre sikerült megcsinálni, viszont! Miután elértem a romos házakig azután már leesett az álllam, mert valami baszott jól meglett csinálva valami gyönyörű. Am a játék leginkább a resi 4-re hajaz ami jó mert szerettem a játékot. Ja és igen kicsit nehéz a game, főleg ha észrevesznek mert akkor igen nehéz meglépni 5-6 ellenség elöl. Valamint fontos hogy a játék nem attól horror hogy beleraktak egy csomó jumpscaret , mert olyanokat nem foguk találni benne, viszont az atmoszféra meghozza azt a félelmet amit egy ilyen játéktól várunk, és ugyebár az amnesia is az atmoszférájától lett az év horror játéka. Nálam a game 9/10. Nem az év horror játéka, azt most nállam az alien vitte el.
3.
3.
DarkLord
Megvettem, de azért nem igazán az ami...tény a játék maga nem rossz, de inkább izgalmas, mint ijesztegetős. Persze ez nem baj, de többet vártam volna. A grafikáért kap rendesen a játék sokan az ocsmány és hasonló jelzőkkel látják el mindenhol. Én azt mondom nem ronda és egy ilyen horror játékhoz ez passzol a legjobban , de azért valljuk be nem is szép. HA a gépigényhez képest nézem akkor, persze azonnal kimerití a hányadék kategória szintet :D Hisz sok játék fele ekkora gépen sokkal jobb látvánnyal operál. Szóval inkább az indokolatlan magas gépigény és optimalizálatlanság az ami egyeseket zavarhat. (Jöhet seggeszki, hogy persze konzolon... :) )
2.
2.
drat576
Lehet, hogy tartalmilag marha jó, de én inkább várok néhány frissítésig/update-ig, mert ez így technikailag elég igénytelennek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...