Hízott egy kicsit a World of Warcraft-tábor

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 15.
  • Hír
Link másolása
Június óta 600 ezer játékossal nőtt a World of Warcraft előfizetői bázisa, ezzel - ha nem is maradéktalanul - szépített a második negyedéves veszteségein. A Blizzard szólt előre: az új kiegészítő visszahívja a rajongókat.

Még az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy április és június között újabb 800 ezer játékossal csökkent a World of Warcraft előfizetői tábora, az akkori számok szerint összesen 6,8 millióan WoW-oztak. Habár a rajongói bázis fokozatos olvadása kétségtelen, a Blizzard már akkor figyelmeztetett, hogy az új kiegészítő érkezésével javulni fog a helyzet - eddig is így volt.

És valóban, a minap már azt újságolta el a fejlesztőcég, hogy 7,4 millió előfizetője van az MMORPG-nek, ergo június óta 600 ezer játékost sikerült megnyerniük maguknak. Habár ezzel nem sikerült pótolni a legutóbbi negyedév kiesését, azt se felejtsük el, hogy a Warlords of Draenor premierje csak november 13-án esedékes, addig még van idő felzárkózni.

A Blizzard egyébként tegnap tette elérhetővé a World of Warcraft 6.0.2-s frissítését, a kiegészítőre felkészítő javításról itt olvashattok részletesebben.

29.
29.
Lorthirash
Komoly lett a patch és ez még csak a kezdet a kieg. még jobb lesz sokkal.
28.
28.
Elyas
*blizznek
27.
27.
Elyas
Sajnos nekem sose volt pénzem eredetire. Hogy őszinte legyek eredetiben megvettem majd az ingyen 1 hónapot kihasználtam. Azóta törtön játszom csak a mai napig. Wotlk van fent az is a kedvenc kiegem. Több mint 6 évet játszottam a játékkal többé-kevésbé folyamatosan és élveztem :) bár nem játszom a legújabb kiegekkel, az emlékek megmaradnak így mindig szúrkolni fogok a wownak és a blitznek
26.
26.
toriell
#24: Néhány faj-nál tényleg nagy problémák vannak:D
25.
25.
Grabowsky30+
#7: Ilyen közhelyeket, lehet írni kb minden játékról! Menj egy csőben lőlj le 3000 tök egyforma ellenfelet, aztán a végén ölj meg egy nem teljesen egyformát is! Vége!
24.
24.
petred
Ahogy én elnéztem még a járást is újra kell tanulni :D
23.
23.
toriell
#16: Én már rohadtul vártam ezt a Patchet..:) nagyon jóó lett eddig..és tele van megint a szerverek lassan:):D
21.
21.
myrodis
Ilyenkor mindig eszembe jut milyen jo lenne ujra wowozni, de azert a heti max 2 alkalomert amikor lenne idom kurvara nem eri meg fizetni:/
17.
17.
floax
#16: Igen ! Mindig kellenek az előző részek !
16.
16.
RangerFox
Ehhez kelleni fognak az előző kiegek is?
14.
14.
floax
#13: Azért mert neked nem jön be már egyből nem minőségi . Azért kíváncsi lennék ,hogy mennyi időt öltél bele a játékba . Általában azok szokták szidni a játékokat akiknek semmi tapasztalatuk nincs benne.
13.
13.
manderel
#5: Igen ez tény. A probléma ott kezdődik, hogy nem minőségi tartalomban.
10.
10.
floax
#7: Most mit vársz ? lvl1 és lich king kill ?:D Kérlek kis logika. Felépítése kell ,hogy legyen. Amúgy meg LvL 10-től már mehetsz pvp-zni illetve 15-től random instákra .(javítsatok ki ha nem így van ,mert már rég játszottam ) . A körítéssel semmi baj nincs. Neked nem jön be és ennyi . Számomra az a normális játék ami fel van építve és nem egyből kilövik az összes lehetőséget !
7.
7.
biohazard rex
#5: MMO in nutshell:
Szevasz random idegen! Menny el nekem B pontba ölj le 5 vadkant aztán gyere vissza.
Jutalmad egy bő gatya és 3 arany.
Ismételd ezt amíg el nem éred a max levelt, h utána tudj normálisan pvp-zni, meg bossokat ölni.
Kösz nem!
Bár elismerem tartalom van bennük csak a tálalás olyan ami valahogy nem jön be, pedig sok MMO-t próbáltam, aztán 3-4 óra után mindre ráuntam :/

5.
5.
floax
#4: Pedig pont az MMO játékok azok amik tartalomban minden más játékot oda vernek , és nem is kicsit !
4.
4.
PaprikaJancsi
Én szeretem ezeket az MMO-kat, viszont az a bajom velük, hogy gyorsan bele unok az egészbe. Ezért nem is vettem meg soha a WoW-ot, viszont egyszer-kétszer letöltöttem illegálisan, de ugyan csak, az evvel is a baj, hogy ( szerintem), könnyen bele lehet unni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...