Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.
  • Írta: Arell

Kommentek

#11
#10: Azért nagy rakás szarnak nem mondanám. Inkább egy középszerű játéknak. Én jól elszórakoztam vele.
#9
#8: Anélkül, hogy ott élnék, a legjobb marketinget a PS4-nek kell nyernie. Hihetetlen mennyien benyelték azt a hype vonatot világszerte :)
#8
Azt ugye vágjátok hogy kizárólag Anglia játékiparáról van szó. Ez egy belső lista, angoloknak angoloktól.

Nekünk marhára nem fontos, de remek copy+paste hír fél perc alatt :D
#7
Törölt felhasználó
Eleg baromsag ez az egesz, a kategoriak szarok, valamint nemely jatek ertelmetlenul van bizonyos helyeken. Az elobb akartam kibaszni a ps4-em mert a.driveclub egy vicc, meg hogy legjobb kozossegi, 1 percig kapcsolodik a szerverekhez, aztan 1 oraig nem, 50 multibol 2-t tudsz.lejatszani, egyszeruen vicc meg mindig, en a helyukben.gyorsan toroltetnem magukat nehany listarol akkora.szanalom amit itt.csinalnak. azt mondjak szerverproblema, de en.mar ezt ketlem, lehet.h inkabb kodhiba...valamit.nagyon osszebarmoltak.
#6
#5: Games Industry Awards: Én vagyok lemaradva hogy nem ismerem ezt az oldalt?
#5
Hát erre inkább nem mondok semmit, elég gyenge egy lista.:S
#4
#3: Igen, sok játék hiányzik, amire az átlag gamer leteszi a voksát, és az átlag gamernek, aki mást nem ismer, egyértelmű, hogy xy a nyertes...

Én inkább azokat hiányolom, amikkel én játszom... Egy darab nem került be közülük lol? Az ilyen díjátadóknak több az értelme ha "tehetségkutató" lenne. Olyan játékokat rakjanak bele, amit nem ismernek annyian, és nehogy már az aránytalanul, hype alapján megoszlott átlag-gamer közösség döntsön. Hát mi értelme van ezeknek, ha mindent az x-edik GTA, vagy COD nyer?

Azt viszont nem tudom, hogy pozitívum-e, de sok a játék innen amit nem ismerek. Végre nem ""AAA"" fosokkal van tele, ami nem okoz egy kicsi meglepetést sem, hogy a listán van. Remélem ezek a listákon legalább azok tudásával érnek fel.
#3
YanezModerátor
Sok játék hiányzik a listáról, meg korai is még most szavazni, hiszen az évnek nincs is vége. Ennek ellenére, a látottak alapján, én a Forza Horizon 2-re tettem le a voksomat. Szívesen kipróbálnám!
#1
A legjobb marketingkampány? Hol a Destiny?