Szivárog az új Borderlands kiadatlan DLC-je

  • Írta: Arell
  • 2014. október 16.
  • Pletyka
Link másolása
Egy modder, úgy tűnik, rátalált egy egyelőre nem kiadott játszható karakterre a Borderlands: The Pre-Sequelben. Az új szereplő egy kevés szöszmötölés és pepecselés után még el is vihető egy próbakörre a játékban.

Az "Aurélia, a bárónő" névre keresztelt karaktert TechnoJacker fedezte fel, majd osztotta meg a Se7enSins fórumán, miután a legújabb Steamen közzétett bétafrissítés tartalmai között turkált. Az egyik mappában talált anyag, úgy tűnik, egy valamikor a jövőben érkező DLC része lehet.

"A fájlok és az adatok a következő Borderlands: The Pre-Sequel frissítésben vannak, mely mindenkinek elérhető, akik feliratkoznak a béta csatornára" - írta a fórum felhasználója. "Bár [a karakter] el van rejtve, ameddig meg nem veszed a DLC-t, a játékra ráerőszakolható, hogy a hölggyel tudjunk játszani egy kis bütykölés után" - tette hozzá.

Bár a 2K még nem adott ki semmilyen információt arra vonatkozóan, hogy milyen letölthető tartalmakat kapnak a season pass-tulajdonosok az alapjátékhoz, az már biztos, hogy lesz közöttük új karaktereket, kihívásokat, küldetéseket és élményeket tartogató DLC is.

14.
14.
Heisenberg
Én beszerzem Ps3-ra, de tuti hogy a GOTY-t, mert úgyis lesz megint,ebből mindig van. Mellesleg szerintem a Borderlands egy kiemelkedően jó játék, és ha COD-ra költenek emberek 10-15 ezret, ez 30 ezerért is megfelelne ár/érték arányban. A DLC-ket, meg kell szokni, nem volt,van és lesz, amég világ a világ:D
13.
13.
Necreon
#12: Opsz, elkéstem.

Francért nincs GK-n egy szerkesztés gomb, évek óta probléma...
12.
12.
Necreon
#2: Konkrétan ki? Mert Gaige fizetős, max előrendelői bónusz volt. A Psycho szintén az.
10.
10.
drat576
#9: Te nem, de én igen ^^
9.
9.
KeXxX
Tök fölösleges plusz karaktert adni a játékhoz.. úgyse játszod ki 300-szor.
8.
8.
Nem értem a felháborodásotokat ... :D Én kb 1-2 éves lemaradással játszok így eleve olcsóbban szerzem be a cuccokat, mint premierkor adják. A Borderlands első részét például idén vettem meg és játszottam ki ráadásul GOTY-ban, szóval adták hozzá a DLC-ket is jó áron. A másodikat most vettem meg egy nagyon kedvező leárazáskor, igaz nem GOTY, de mire a végére jutok, lesz megint akció és akkor egyben megveszem a DLC-ket is. A Pre-Sequel esélyesen jövőre lesz meg ( ha csak nem lesz év-végi nagy leárazásban. :)
Viszont az eltolódásnak köszönhetően most is van 10+ olyan játék a fiókomban amivel még nem is játszottam, és hát nem kis nevek ( Skyrim, KOA Reckoning, Tomb Raide... stb. ). Szóval nem értem a nyomorotok ... :D ... és igen csorgott a nyálam amikor ezek megjelentek, de akkor is volt mivel tolni és így nem is volt olyan nehéz várni egy picit.
7.
7.
drat576
#6: Igen, ezt elnéztem. Gaige karaktere csak az előrendelőknek volt ingyen.
6.
6.
anarchoid
#2: " Az extra karakter/class a 2-höz ingyenes volt." egy francokat volt...
5.
5.
shatterhand
bad company2-nel volt talan az elso csonkitas ahol a "limited edition" volt a teljes jatek ami tartalmazta a bonuszt. az meg nem volt mas mint a jatek egy.kisebb resze.
aki ezt hasznaltan vette annak ez hianyzott es gyak egy 80%-os jatekot kapott
4.
4.
gegory
Volt kezdetben a játékok. Utána jöttek a kiegészítők. A Total Animation behozta a havi egy INGYENES DLC fogalmát, hogy a játéka minél tovább élvezhető legyen. 2010 környékén már a teljes játék kb 75% készültségben adják ki és a maradék 25% DLC.
Hol tartunk most? A DLCket adják ki teljes áron. Erre legjobb példa a Borderland vagy Saints Row. Copy Pasta és arany lemezre vele és teljes áron adják. Ez a jövő?!? Hát Basszák meg! :S
3.
3.
Edy92
Kívánom költség gyógyszerre a DLC árát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...