Ezek lesznek a PS4 következő frissítésében

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 17.
  • Hír
Link másolása
A várva-várt YouTube-támogatás mellett megváltoztathatjuk a menü színeit a PlayStation 4 közelgő rendszerfrissítésében, és végre zenelejátszóvá alakíthatjuk szeretett konzolunkat.

Rég várt funkciókkal bővül a PlayStation 4 a közelgő 2.00-s rendszerfrissítéssel. Végre élesedik a korábban már elhintett Share Play funkció, megkapjuk a YouTube-támogatást és megváltoztathatjuk a témák színeit is.

  • Az USB Music Player segítségével játék közben is hallgathatunk zenéket a háttérben, mindössze egy USB-eszközre kell másolnunk a saját muzsikáinkat. A támogatott fájltípusok a következők: MP3, MP4, M4A és 3GP.
  • Az alaptéma világoskék háttérszínét is megváltoztathatjuk, immáron hét új színt érhetünk el (arany, kék, piros, zöld, lila, rózsaszín és szürke). 



  • Ezentúl a konzol sokkal többet emlékeztet majd minket a What’s New szekcióra, ahol a barátaink aktivitását követhetjük nyomon.
  • Az élő játékközvetítések minősége jelentősen javulni fog. A Live From PlayStation applikációban például kiválaszthatjuk a kiemelt csatornákat, illetve a keresés is könnyebbé válik, mivel egy adott játékra szűrők alapján is rákereshetünk. Az alkalmazás támogatja az archivált adásokat is.
  • A Content Areában eddig időrendbe rendezve találtuk a játékokat és az alkalmazásokat, ám a menüpontot áttervezték, így gyorsabban megtaláljuk azt, amit szeretnénk. Ezúttal a 15 leggyakrabban használt program külön megjelenik, de szűrhetjük is a tartalmat típus (játék, app és TV & video), név (A-tól Z-ig), legutóbb használt alkalmazás vagy dátum szerint. 



  • Ha rendelkezünk PS Eye kamerával, akkor örülni fogunk a továbbfejlesztett hangutasításoknak. Ha kimondjuk, hogy "PlayStation", máris kiadhatjuk a parancsokat. Az "All Commands"-ot kimondva megjelenik a használható utasítások listája. Például már a hangunkkal is indíthatunk játékközvetítéseket (“Start broadcast,” “End broadcast,” és “Find face”).
  • Ha PS Plus-tagok vagyunk, immáron letöltés nélkül is hozzáadhatjuk könyvtárunkhoz a havi ingyenes játékokat az Add to Libary gombra kattintva a Store-ban.


Emellett a PS Vita és a PS TV is kap egy új firmware-frissítést. A 3.55-ös update-tel a PS TV-t immáron négyjátékos Remote Play-funkcióval is felvértezik, illetve a Live from PlayStation App segítségével már a PS4-es játékosok közvetítéseit is nézhetjük a kézikonzolon és a PS TV-n.

31.
31.
Raam989
Tök jó ez a zene támogatás. Az egyetlen problémám a dologgal, hogy spotify user vagyok, már nincsenek saját mp3 zenéim...

Valamint eszembe jutott még egy dolog. A hangparancsokhoz mi a ráknak kell ps eye/kinect kamera??? Ott a szájbavert headset, az nem képes fogadni a hangparancsokat?
30.
30.
zozo76hun
eleg gyorsan jott a youtube tamogatas is...
29.
29.
JacoB
Ezek nagyon jó frissítések, a zene lejátszásnak külön örülök, ps3-on mennyiszer hiányoltam ezt ..:)
28.
28.
frenkyboyhun
#22: Sok nagyonjó finomítás érkezik ezzel a frissítéssel. De valami iszonyat idegesítő, hogy te állandóan csak pampogni tudsz (bármennyire is adja a prof.képed).
27.
27.
DonRendes
#26: Motogp 14, nem 2nap az biztos :) pl..
26.
26.
Blueberry
És melyik lenne az a sok "nagyon jó játék"?
24.
24.
h.jozsa
Mikor lessz ez a frissités?
23.
23.
Van mar egy csomo jo jatek ra, te le vagy maradva.
22.
22.
Blueberry
Ne ezekkel szarakodjanak hanem csináljanak rendes game-t a konzolra :( a pórfogón nem izgat h mien a háttérkép!!!
21.
21.
lacinho01
azt lehet tudni pontosan mikortól
20.
20.
Cipo3
#14: pontosabban mire gondolsz?
19.
19.
Cipo3
#15: Ez Christiano/Kemuri?
18.
18.
Angelwing
#13: ja marad a média lejátszó vétele,megoldásnak.
17.
17.
Angelwing
#5: a régebbi LCD tvken nincs ilyen funkció,most akkor dobjam ki a 46"-os SONY tv-met?
16.
16.
Angelwing
#14: Külső HDD támogatás MKV támogatás hol marad? XBOX ONE-on már van!
15.
15.
DonRendes
Szerintem nagyon jok lesznek. most is ps4-ről írok..van amikor pakolni stb YouTubeon zenét rakok akármi..nagyon gyors a gép öröm rajta bármit is csinálni főleg majd a zenei funkciók mondjuk valamit csinálok és mellé berakni :)
14.
14.
toriell
Sok mindenkinek oda dörgölték most az MKV-val való problémát..:S
13.
13.
Cipo3
#12: Ezt pontosan tudom, ezért gondoltam, hogy külső szoftverként van rá esély.

MKV player címen tölthető le, ha a sony pedig nem enged be ilyen szoftvert (ne hiszem, hogy megtiltaná) akkor meg csinálnék egy PS Eye video maker szoftvert ami Divx, mkv-ba menti a felvett videokat aszobába, ja és le is játsza dvd-ről, bd-ről. :D

Egyébként nekem a családi videoim is mkv-ban vannak. Nővéremnek és nekem ugyanolyan fullHD-s kameránk van egyikkel felveszem az egész karácsonyt egy szögből. A másikkal meg más-más szögből néha jeleneteket rögzítek és vágva piszok jó film jön ki belőle, mintha profi kis mozi lenne. Az eredményt mkv-b mentem majd BD-re. Kéne egy mkv player a nappaliba. :( vehetek egyet 23e-ért bár van egy PS4-em a nappaliba ami simáén tudhatná :(

Abban reménykedtem ha már ps3-al lehet mkv-t játszani ezzel is lehet majd valahogy.
12.
12.
simon 555
#10: Arra várhatsz. A Sonynak mégis mi oka lenne, hogy beletegye a támogatást a gépbe arra, hogy az ő termékeik lopott változatát tudd nézni? Ugyebár a Blu-Ray lemezt részben a Sony találta ki, ezért szép kis részesedést kapnak minden eladott film után.
11.
11.
randall13
Aztamocskosrohadtélet. Végre bekerültek olyan funkciók a konzolba, amik egy okoshűtőben is megvannak. Éljen!
10.
10.
Cipo3
#2: BD-re kiírok 2-3 mkv filmet 1080p vagy 720p-be, de azt sajna a PS4 nem játsza le. Ezért kellene. És igen BD-re szeretek ilyet kiírni, nem csipázom a wincseszteres módszert.
9.
9.
Cipo3
#1: Én indítottam egy kickstartert, hogy megírom a PS4-re az mkv player, de a beugro 2500 dolcsit nem tom megfinanszirozni. Kutya nem adakozott. :( Magam erejével még reklámoztam is PS-es fórumokon.
8.
8.
Intricate
#6: Nekem is volt hasonlo gondom anno, de en Heatergun-al (forro levegot fulyo) melegitettem a procit, kb 5-10 percig. Kb 2 honapig muxik aztan megint elojott, szal en megcsinaltam 2 honap utan megint, majd eladtam, persze nem vertem at senkit :) Leirtam a hirdetesben hogy YLED-problemaja volt.
7.
7.
h.jozsa
király!
Youtube
A könyvtáras balhé
Témák,meg a többi
Egy tapaszban ennyi....bőven jó
6.
6.
Tyebeca
#5: Arra nem gondoltok hogy nem mindenki TV-n játszik? Létezik vetítő is. Nekem is pont jókor jött volna az MKV támogatás, mivel tegnap szeretett PS3-am megfőtt a Showtime-al együtt ;-) Ma még bedobom a cell-t a sütőbe 200 fokra, hátha segít ;-)
Akinek van a reflow-al tapasztalata, kérem, írjon rám PM-ben. Megéri vele vacakolni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...