Evolve - ilyen lesz Goliath új irhája

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 17.
  • Videó
Link másolása
Abban egyetérthetünk, hogy a Turtle Rock Studios 4+1 főre kihegyezett kooperatív akciójátéka február egyik kiemelkedő címe lesz. Az anyagot nem árt előrendelni, mert akkor Goliathot egy csinos skinnel vértezhetjük fel.

Ha előrendeled az Evolve-ot, akkor bónuszként megkapod a Savage Goliath skint, amelytől még brutálisabban fest az általunk is irányítható bestia. A Turtle Rock egy külön trailert rittyentett az előrendelői finomságnak.

Az alfateszt hamarosan kezdetét veszi, míg a végleges játék jövő februárban teszi tiszteletét PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

9.
9.
Mortician
#7: Már nem azért, de a Killing Floor eredetileg egy UT2004 mod volt, amit 2005-ben adtak ki, akkor az L4D még a kanyarban sem volt... :DD Csak az önállóan futtatható verzió érkezett egy évvel az L4D után.
8.
8.
Sidonyke
#7: Szerintem a Killing Floor teljesen más hangulattal rendelkezik, szóval kár klónként tekinteni rá. A felépítése, a játékmenete sem ugyanaz, mint a Left 4 Dead esetében. Persze 2014-ben visszatekintve az elmúlt évek összes zombi játékára, (amik persze a mai napig jönnek) kérdés, hogy mi is számít eredetinek és mi klónnak.
7.
7.
coderman
#6: Killing Floor-t meg nem probaltam, de eleg ratyi klonnak tunik... szoval nincs
6.
6.
Wasp_
#5: Left4dead-hez nincs fogható? :D Killing Floor pl.
5.
5.
coderman
#4: Azert nagy a hype korulotte, mert ez evek ota az egyik legizgalmasabbnak tuno multiplayer jatek. Remelem bevaltja a remenyeket, es vegre lecserelhetem a l4d-et, amihez foghato azota sincs.
4.
4.
Hanoi
Én sem értem ezt a fene nagy hype-ot, meg sem jelent, amikor meg kijön, meg kirderül hogy egy rakás kaki. Pluszba majd még hátha adnak ki belőle Game of the year edísönt is, mert az kell.
3.
3.
Play93
#1: Úgy, hogy már különböző gameshow-okon is osztogatnak a bemutatott játékoknak díjakat. Az a mocskos coop meg nem olyan lesz mint a Dead Space-ben, hanem mint a Left 4 Dead-ben. Már is jobban hangzik szerintem.
2.
2.
simon 555
#1: Ez egy co-op játék, mi vártál?-.-
Co-op nélkül értelme sem lenne.
1.
1.
Hogy nyert 60 díjat ha még ki sem jött?
Már itt elmegy az ember kedve az egésztől.
Meg, hogy ezt a mocskos coop-ot erőltetik mint a Dead Space-ben.
Kár érte, mert az elején még nagyon bíztam benne, de úgy néz ki az elképzeléseim nekem teljesen mások.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...