Hol van már a Broken Age második epizódja?

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 17.
  • Hír
Link másolása
Teljes csönd honolt az elmúlt hónapokban a Double Fine epizodikus kalandjátékának folytatása felől, ám egy új fejlesztői bejegyzésben végre némi információhoz jutottunk Tim Schaferéktől. A sztori már elkészült, de kb. ennyi.

Januárban jelent meg a Broken Age első epizódja a Steamen, amely minket is teljesen elvarázsolt. Júniusban érkezett az iOS-es port, de azóta nem sok hírt hallottunk az Act II-ről. Mint ismert, a Double Fine az első rész pénzügyi teljesítményéhez kötötte a folytatást, magyarán annak bevételéből finanszírozták a második epizód munkálatait.

Tim Schafer arról irt a projekt Kickstarter-oldalán, hogy végre megírta a Vellára koncentráló Act II sztoriját és a finálét, így már sokkal világosabb tervvel rendelkeznek a fejlesztés hátralévő részére és reméli, hamarosan meg tudják becsülni a dátumot is. Mivel a forgatókönyv elkészült, most a Double Fine arra összpontosít, hogy a játék végre alfastátuszba kerüljön. Szóval megjelenési dátum még nincs és az Act II-vel is bőven van munka, legyetek türelemmel.

Az megvan, hogy a csapat eredetileg 2012 októberére ígérte a teljes játékot, amely kezdetben Double Fine Adventures munkacímen futott?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...