Késik a Project Cars

Link másolása
Mindig szomorú dolog, ha egy játék késéséről kell hírt adnunk, főleg ha egy olyan régóta várt címről van szó, mint a Project Cars. Sajnos a Slightly Mad Studios látványos versenyjátékára tavaszig várni kell még.

A délelőtt folyamán még csak pletykáltak róla, azonban a Bandai Namco délutánra megerősítette a hírt, hogy csak jövő tavasszal fog megjelenni a Project Cars. Az új megjelenési dátum 2015. március 20., ami most még fájdalmasan távolinak tűnik, főleg, hogy már majdnem a kezünkben tartottuk a játékot.

A készítők nem titkolják, hogy a tavaszi megjelenéssel az a céljuk, hogy elkerüljék az őszi játékdömpinget (bár erre szeptemberben is gondolhattak volna, amikor bejelentették a novemberi megjelenést...). Természetesen megígérték, hogy a plusz időben tovább polírozzák a játékot.

A Project Cars új megjelenési dátuma PC-re, PS4-re és Xbox One-ra vonatkozik. A Wii U-verzió eredetileg is csak jövőre érkezett volna, de nem tudjuk, hogy annak megjelenését érinti-e a késés.

17.
17.
AlexSchneider
Nem akarok veszmadar lenni, de ismerve a jatek eloeletet, itt valami nagyon buzlik.
15.
15.
Chelseafan1989
Nem jó hír de így hogy 1nappal szülinapom előtt jön remek kis ajándék lesz.Az az érdekes hogy ahonnan előrendeltem nem is jeleztek hogy ne várjam majd a játékot novemberben.
14.
14.
realmutu800914
Köszi az infót. Akkor várok még. Remélem minél előbb támogatni fogja a ps4.
13.
13.
crashpipi
Nekem is Driving Force GT-m van. Egyelőre nem támogatott.
Korábban beígérték, hogy minden PS3-as kontroller támogatott lesz PS4-en, de most van vmi huzavona, mert nem feküdt le a Logitech a Sony-nak és vmi security chipen lovagolva hanyagolják a Logitech kormányokat. :/
11.
11.
Nem tudom mi az ellenfele, de hat ez van...marciusban sem lesz konnyebb, a korul is lesz egy halom cim, szoval.inkabb nem lettek kesz vele..
10.
10.
frenkyboyhun
OFF!
Valaki tudja, hogy a ps3-hoz használt Logitech Driving Force Gt Force Feedback kormányom kompatibilis lesz-e a ps4-el a közeljövőben?
9.
9.
realmutu800914
ha valaki ért a kormányokhoz az le írhatna nekem, hogy érdemes e thrustmaster t300rs kormányt venni ps4hez. vagy esetleg ha van másik amit jobban megéri. köszi.
6.
6.
ikaralyos01
#3: Milyen kormányaid vannak?
5.
5.
Angelwing
igencsak elhúzzák a kiadást,csak aztán nehogy jöjjön,egy még be nem jelentett bődületesen jó autós cím márciusban,mert akkor halaszthatnak 2015 novemberre
4.
4.
crashpipi
Ez most felértékeli és megdobja a Driveclub eladásokat. :D
3.
3.
dzsiádzsó
Nem éppen kis késés, de legyünk őszinték, hiába veri agybafőbe a Forza-t kinézetre, tartalmilag, kidolgozásban és a pályák sem éppen voltak még toppon nem is olyan rég a bétában, szóval üljenek rajta, igazi GT és Forza gyilkost akarok végre :) Ja és pc-re, hogy végre normális kormányokkal, irányítsam a kocsit, a nem felém forgó papírközönség előtt, rece nélkül így 2014 illetve most majd 15-be.
2.
2.
DarkLord
Túl jó lett az F1 2014 nem mertek szembeszállni vele. ( LOL :DDDD)
Na komolyan amúgy nagyon szomorú hír tényleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...