Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.
  • Írta: Arell

Kommentek

#6
#5: Mert ott szokták az ilyen játékokat 24/7 körbeajvékolni a médiában, ami kb. színtiszta reklám, nem pedig elrettentő erő.
Arról nem is beszélve, hogy a sok potenciális iskolai lövöldöző 12 éves COD-os anyakúró lurkók (=elsődleges célközönség) száma Amerikanisztánban a legnagyobb.
#5
SLi
#3: ugyan miért lenne siker?
#4
Ó, itt is Hatred-ről beszélünk? Akkor bedobom azt ami igazából érdekel vele kapcsolatban. Hogy tervezik kiadni? Steam, GoG biztos, hogy nem engedi be, a kozolokról alapból le is mondtak. Mobilváltozat se működne, ahhoz meg ugyanúgy a Play és az App Store(?) jóváhagyása kéne. Egyenlőre csak egy saját weboldalas megoldás jutna eszembe. Játékiparban nem igazán tudok olyan kiadóról, aki fel mer karolni egy olyan alkotást, ami már a bejelentésnél tömeghisztériát okozott. Még ha önerőből valahogy megoldják, kétlem, hogy ezt a koncepciót nagyon átgondolták volna.
Ezenkívül rohadtul érdekelt volna, mi van, ha ez az egész crowd-funding lett volna. :D Annyi érdekes kérdést vet fel, de nem, nekünk szüklátókörű, hiper érzékeny birkáknak kell lennünk.
#3
Lehet fröcskölni a Hatredet, Amerikában úgy is mocsok nagy sikere lesz.
#2
Nagyon remélem, hogy a Hatred jönni fog mobilra is, mert ott látom a legtöbb értelmét egy ilyen felülnézetes "mókázásnak".
#1
Kíváncsian várom, hogy miket fognak megint a hozzászólók túlreagálni Hatred-el kapcsolatban.