Garantált, hogy lesz NBA Live 16

Noha az NBA Live 15 még meg sem jelent, a kosárlabda-szimulátor producere elhintette, hogy jövőre "garantáltan" kapunk új részt. Az NBA Live 16 fejlesztése már elkezdődött, az EA Sports kiemelt figyelmet fordít a szériára.

"Garantáltan" kapunk jövőre is kosárlabdajátékot az EA Sports-tól, ezt maga az NBA Live producere, Sean O’Brien ígérte meg a Polygonnak adott interjújában. Nem számít, hogy milyen fogadtatást kap az NBA Live 15, a sorozattal hosszú távra terveznek, az NBA Live 16 munkálatai már elkezdődtek. 

O'Brien szerint a csapathoz plusz fejlesztőket vettek fel, nagyobb büdzséből dolgozhatnak, mint valaha. A sorozattal hosszú távra terveznek, minden egymást követő NBA Live-játék jobb és jobb lesz. Ezzel a kijelentéssel a producer megcáfolta a korábban felreppent pletykákat, miszerint az EA Sports a drága licencszerződésekre hivatkozva lassan jégre teszi a kosárlabdás címet. Erről szó sincs.

Érdekes, hogy az úriember egyetlen szavával sem méltatta az október 15-én Xbox One-ra és PS4-re megjelenő NBA Live 15-öt, csupán annyit jegyzett meg, hogy a csapat "egy folyamatban lévő munka" közepén van.

4 komment - szólj hozzá!