Eddig 60 millió Halo talált gazdára

A Microsoft bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek a Halo-sorozat eladásai: immáron 60 millió darab talált gazdára a széria részeiből világszerte. A frencsájz 13 évvel ezelőtt indult a Halo: Combat Evolveddel.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#32
#30:Figyelj drágaságom, ha nekem címzel egy kommentet, akkor, tudod kéne a kettőskereszt plusz szám kombó, vagy válaszüzenet. Úgy egyszerűbb lesz beazonosítani... De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, játszottam vele, mivel abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a birtokomban van egy-egy ps3, ps4, x360, xo. Véleményemet leírtam, elég öreg vagyok ahhoz,hogy ne próbáljalak meggyőzni az igazamról, de ahhoz is, hogy ne érdekeljen a véleményed. Csók puszi, befejeztem a veled való kommunikációt.
#31
Sokak szerint ha nem lett volna HALO az első xbox-ra,akkor nem lett volna x360 sem......Annyira az az egy játek vitte a hátan a konzolt.
A Halo nekem is a legjobb story FPS jelenti pedig szinte minden jobbnak tartott FPS játszottam az elmúlt években,ami jött konzolokra is.
A Killzone is jók,de mind sztoriban,mind multiban meg sem közelití minöségben.Mondom ezt úgy hogy inkább PS párti vagyok.
#29
Retardáltkapitány ismét megmondta a tutit.
#28
#7: Szerintem hozza azt, amit egy alap FPS-nek tudnia kell. És megértem én, hogy nem mindenkinek tetszik, még a túlhypolással is egyetértek, csak az utána tett jelzővel nem tudtam kibékülni :D
A történet, a látványvilág, a hangulat nagyon magával tudja ragadni az embert, szerintem, de azzal is tisztábban vagyok, hogy megvannak a maga hibái a játékmenet terén(pl. az első részben nem bírtam, hogy az egyik pályán ugyanazon a pályaszakaszon kellett végig menni visszafelé).

Egyébként egyetértek, hogy az első rész sikerült talán a legjobban.
#26
#25: Természetesen az is minőségi játék, bár a harmadik részének a vége olyan agyatlan zs-kategóriás lövöldözéssé ment át, hogy azt egyszerűen nem bírtam tovább... Szóval minőségi de SZERINTEM nem tud versenyezni egy Halo-val, Gears-sel, vagy a legkedvencebb játékommal, az MGS-sel.
#24
#18: Itt továbbra sem azzal van a baj hogy neked nem tetszik valami, hanem a stílussal és a lekezelő "hangnemmel". Nem mindenkinek tetszhet a sorozat, mint ahogy nem mindenkinek tetszik az Uncharted sem. De egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogyha valakinek nem tetszik az XO, vagy utálja annak felhozatalát, az miért nem tud mondjuk kulturáltan hozzászólni a hírhez? Nekem pl. abszolút nem volt kimagasló az uncharted sorozat - jól szórakoztam vele - viszont a Halot X emberrel játszottam végig, és kb. 1000 meccset nyomtam le vele a multiban. Ugyan annyiért vettem mindkét játékot, mégis az egyikkel 30x annyit játszottam.
#23
Megmondó Kapitány, mint ahogy megszoktuk, megmondja a saját faszságát.
#21
Egyik kedvenc sorozatom, abszolút megérdemli a sikert. Én kb. 1 hete játszottam végig a Halo 3mat - technikailag persze már nem annyira szép mint 2007ben, viszont a story és a játékmenet még mindig megállja a helyét. 3man játszottuk végig és nagyon jól szórakoztunk rajta. A reach pedig még mindig gyönyörűen fest...alig várom hogy jöjjön a masterchief collection - 4 game 4x coop. A multiplayer pedig az egyik legaddiktívabb volt számomra az utóbbi években - igényli a rendes csapatmunkát.
#20
#18: "Olyan hülye vagy mint a segglyukam körül lévő szőrszál ami nap mint nap szaros less" Elarulnad nekunk, hogy ezen az elmes hozzaszolason mennyit gondolkoztal? Ne, varj hagyd, ennyibol mindenki levagja, hogy az inteligencia szinted kb azzal a galandfereggel egyenerteku ami a segglyukadon keresztul tavozik nap mint nap es osszeszarozza a szorszalaidat. Inkabb menny vissza ancsartidezni, a Halot meg hagyd meg azoknak a gamereknek akik a minoseget szeretik. Gondolom az a 60 million player aki megvette az mind egy hozzanemertoelvakultxboxfanboy...
#19
Remélem meglesz a 100 millió eladott példány is majd,miután megjelenik a Halo TMCC és a Halo 5.Legyen már november.
#18
#10: Az persze :D Aki szerint meg nem a McDonald's hamburgerek a legjobbak a világon az vagy elvakult burgerking fanboy, vagy nem ért az ízekhez. Olyan hülye vagy mint a segglyukam körül lévő szőrszál ami nap mint nap szaros lesz. Definiáld a hozzáértést. Ennyi erővel csak a játék készítői értenek hozzá, más nem.
Az emberi vélemény szubjektív, ha szerintem egy rakás hányás a grafikája a 4. halo résznek (saját tapasztalat alapján) az unchartedes élményeim után, akkor ez van, de nehogy már majd pont a te hülyeséged határozza meg a játékokhoz való hozzáértést :D Még a gears of war is jobb játék mint ez...
#17
Ja és az első részét pc-n toltam ki, abban az időben még csak ez meg ps2-m volt. Gyakorlatilag ez miatt váltam xbox-ossá.
#16
osszeset
#15
fantasztikus a halo. az osszesbresut vegigjatszottam ami fps volt.
#14
#8: Aszt a megveszekedett pikkelyes vakondot. ehez még hasonló sincs.