Jade Raymond kilépett a Ubisofttól

A Ubisoft Toronto vezetője és az első Assassin's Creed producere, Jade Raymond tíz év után otthagyja a francia vállalatot és új lehetőségek után néz. A szemrevaló fejlesztőhölgy helyét a jövőben Alexandre Parizeau tölti be.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#27
Hát, sok sikert neki.
#25
#8: Nem is mondtam h volt "bro".
#24
Úúúúristen, Jézus ereje!!! 39 éves? Ez egy 2008-as kép, ami a hírbe be van illesztve, 10 évet simán letagadhat magáról. De ha egy mostani képet megnézünk, akkor se feltételeznénk róla, hogy 39 éves... Nekem máig a kedvenc AC-m az első része, valamint a BlackList kedveltette meg velem a Splinter Cell sorozatot. SOk sikert kívánok neki a további munkáihoz!
#23
Elege lett a Franciából.
#22
Nehéz döntés :) ez jó... AC 1-2 óta semmi komolyat nem bíztak rá, volt egy kudarc Rainbow Six, amit 3x kezdtek újra, és egy ugyan jó játék, de mégsem népszerű vagy éppen sikeres SC: BalckList. Olyan nagyon nehéz dolga nem lehetett. Watch Dogs, amihez még köze volt meg messze amatúr munka benyomását kelti, nagyon gagyi újgenerációs játéknak, hát még minőséginek.
Toronto amennyire én emlékszem kisegítő munkákat végez, aki odakerül labdába már nem rug az UBI-nál, főleg, hogy Montreal.ból ment át, ami inkább felelős a komolyabb címekért és nem véletlenül kapta meg a kudarcsorozat után a Rainbow Sixet a Toronto-tól.
#21
Eddig a hírig nem is tudtam a létezéséről.
#20
Ezen a "belső" képen tök jól néz ki a csaj. Van egy sejtésem, hogy melyik iparhoz fog szegeződni :D
#19
rájött h a konyhába a helye^^
#18
#13: MILF? :D
#17
#16: Hát, jól tartja magát, de az ide berakott kép szerintem már elég régi.
#16
39? Uuaahh tökéletes évjárat :D Amúgy egy tizest letagadhatna.
#15
#1: Erre gondoltam egyből én is. Megunta a rókabőrt, és valami értelmes IP-n szeretne munkálkodni, szerintem érthető a részéről!
#14
Remélem átkerül a Naughty Doghoz.
#13
Már nem azért, de 39 éves. Az anyátok lehetne ^^
#12
Not bad :D
#11
Hozzám szívesen jöhet.
#10
#9: Az AC1-et körülvevő hype-hoz nem ért fel a végső árú színvonala. Se a játékosoknál se a sajtónál nem kapott elég elismerést. A második résznél rögtön el is hesegették Raymond-ot.
#9
SLi
Szerintem anno elég méltánytalanul állították félre az AC első része után, főleg annak fényében hogy eleinte jó ideig egyedül miatta volt érdeklődés a készülő játék iránt, függetlenül attól milyen jó lett a második rész.
#8
#7: Igen, és ennek a nőnek semmi köze nem volt hozzá. keep it up, bro