Blogajánló: Új időszámítás kezdődik

Megváltozik kicsit a blogajánló, egy új, számotokra is érdekesebb rendszerre váltunk. A blogírók is örülhetnek, hiszen nagyobb figyelmet kapnak az írásaik a főoldalon, így több olvasót érhetnek el.

Ahogy a bevezetőben is említettem, megszűnik a heti blogajánló, de aggodalomra semmi ok, hiszen a blogszekció legjobb írásaival továbbra is találkozhattok az oldalon. Ha látunk egy remek témát, melyet igényes, szépen megszerkesztett formában jár körbe az írója, azt kitesszük a nap hírei közé. Ezzel a lépéssel a blog is nagyobb figyelmet kap, az olvasó pedig még több érdekes témával találkozhat az oldalon. A témával kapcsolatban itt olvashattok további információkat, emellett ha kérdésetek van, tegyétek fel bátran.

A szolgálati közlemény után azonban jöjjenek a múlt heti kiemelt blogok, immár utoljára ilyen formában:

  • Born to be gaming - WiiRGaming blogjában egyedi módon szedi össze játékosmúltját. A fent látható képet is tőle loptam, a nosztalgiázni vágyóknak remek olvasmány lehet az írása.
  • A játékok butulása. A játékok elqurvulása - erős cím, elgondolkodtató téma. Vajon tényleg butulnak a játékok? Vagy csak az ipar próbál meg egyre nagyobb tömeget kiszolgálni a "butább" játékokkal? Olvassátok el FrankBlack véleményét a témáról.
  • Vasárnapi gondolkodó 4 - az új konzolok érkezésével újra fellángoltak az Xbox vs. PS viták, de ennek ellenére nem szabad megfeledkezni a kicsikről sem. RangerFox a Nintendo 3DS-t és a PS Vitát hasonlítja össze blogjában.
  • Pisztácia, pofonok, hagymás bab - Claymen nosztalgiázásra hív blogjában, melyben a sokak számára szép emlékeket felelevenítő Bud Spencer- és Terence Hill-filmekről írt.


Nos, ennyi lett volna. A továbbiakban lessétek a híreket, hiszen bármikor belefuthattok egy-egy érdekes írásba a blogszekcióból!

6 komment - szólj hozzá!