Nextgen gépekre is jön a Slender: The Arrival

A tavaly PC-re megjelent Slender: The Arrival nemrég az Xbox 360- és PS3-tulajokkal is megismertette a rettegés fogalmát. A készítők most az új generációs konzolokra is elhozzák a játékot.

Kommentek

#14
Agony: Örömmel hallom! :)
#13
#9: Kicsit félre vagy tájolva, az Arrival-ben nem csak Slender-man volt ellenség, a bányában kaptunk a nyakunkba egy kiscsajt is grátiszba, a konzolos verzió plusz pályájában pedig még egy monsztrát is! A játék amúgy szerintem nem rossz, és ha beleéli magát az ember eszelősen félelmetes is (főleg a már említett bányás map), de mivel még egyszeri élménynek is sok, így megvenni teljesen felesleges...de egy folytatásra, ami mondjuk 2x ilyen hosszú szívesen beneveznék! :)
#12
Törölt felhasználó
#11: Köszi jól van :D
#11
Agony: Én maximálisan egyetértek veled, de ha már megengedted: "Anyád"!
#10
Minek? Viccnek jó, de most ezért komolyan pénzt adni, orvosilag kimutatható értelmi fogyatékosság.
#9
Nem kell ebből folytatás, mert sok újat nem tudnak beletenni. Mivel rohadt mindegy hogy hol jelenik meg az a kísértet mert más ellenfél úgysincs.
#8
Ebből lesz majd folytatás ?
#6
Amúgy egy ilyen játékért mennyit mernek elkérni , majd az új kütyükön? Mert kb. 500 ft-ot sajnálnák érte csak azért kérdezem :)
#5
Az első rész jó pofa volt, de ez abszolút szánalmas. Már az fölösleges volt, hogy egyáltalán az eddigi konzolokra kiadták , miért égetik magukat a többi platformon is?
#4
Az ötlet jó, viszont előbb kéne egy játékot csinálni, ami méltó lenne nextgenekre...
#3
Egyetértek. Nem tudom mit szeretnek ebben az emberek. Ez nem egy horror, hogy összevissza futsz, keresed a szar lapokat és itt ott felbukkan és ha meglátod akkor a hangos zene, hangok miatt ilyedsz meg. Egy Cursed forest 1000X jobb
#2
Törölt felhasználó
Mi az istennek??? -_-
Felraktam boxra 1 óra után töröltem is lefelé...ez nem játék ez 1 fos!
minden tekintetben.
lehet anyázni nyugodtan.
#1
Örülnék egy One-os verziónak.