Kilencmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a 2015-ös üzleti év első felében 65 százalékkal növekedtek a cég eladásai. A Watch Dogs is remekül teljesít, már 9 millió példányt szállítottak le a boltoknak.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#18
Nehogy!!!egy ilyen trágyát már kijavítani se lehet
#17
#14: Csatlakozok hozzád, s így már 2-en vagyunk :) Én is imádtam/imádom a Watch_Dogs-ot :) Igaz nem azt kaptuk mit igértek, de azért játszható volt :)
Talán majd a Watch_Dogs 2-vel megkapjuk amit vártunk anno. De azt remélem hogy már kihadják a régi konzolokat és fókuszáljanak a current gen-re. Persze ezt csak a WD2-re értettem :)
#15
#14: Maga a hangulat meg világa még oké, bár 4 utca ven benne összesen kb, így világáról beszélni kicsit túlzás, de legfőképp itt a kivitelezéssel van a gond! Nagyon amatőr munka, egy kezdetleges GTA klónba nincs ennyi ügyetlenkedés. Lehet a GTA-t utálni, de részleteiben és kidolgozásában köröket ver bármire, nemhogy erre, amibe annyira igényesek voltak, hogy az AC animációival mozog a karaktered... De napestig tudnám sorolni az idegesítő amatőr kidolgozatlanságokat, de nem akarok megbántani senkit, akinek ez a kedvence, csak hát.... Na mindegy.
#14
Akkor én csatlakoznék ahhoz a 0 emberhez akinek tetszett a WD. Én pl. abszolút nem kedvelem a GTA-t. Nekem tetszett a Watch Dogs hangulata és világa...szívesen játszottam végig és nem unatkoztam 1x sem
#13
A watch dogs egy kalap szar(bocs,kalap nélkül) de mit is vártunk? "Menj ide-oda és hack-eld meg ezt-azt" ebben mi az értel? Az a karakter meg hogy néz ki? Columbo 2.0 xDDD röhejes az a ballonkabát meg baseball sapka (együtt!!!)
#12
#2: +1 :(
#11
Ubisoft marketingesei szerintem zseniálisak. Prémiumot nekik. Ez a játék egy teljesen középszerű játék, fantasztikus marketinggel.

Aki játszani akar vele ne olvassa tovább mert "hatalmas spoiler" következik. Miből áll a Watch dogs?

Menj oda. Törd fel. SHIIIIIIIIIT felfedeztek. Nem baj. Ölj meg mindenkit VAGY menekülj el. Sikerült. Na most menj oda. Törd fel. SHIIIIIIIT felfedeztek... Nem baj...
Én ezt nem akartam elhinni amikor játszottam vele :D A végén barátommal nevettünk, hogy na vajon mi fog történni a következő küldetésnél.. :D Csak nem felfedeztek és meg kellett ölni mindenkit?

A játék főszereplőjére nincsen más szó, egy terminátor, félisten. Egy hacker, aki amellett, hogy az oksotelefonján egy gomb lenyomásával bármit meg tud tenni, kinyírja fél Chicagot.
#10
Watch Dogs egy ps2 szintű gyenge GTA klón, 3 évvel ezelőtti pc-s grafikai megvalósításban. Hackelés nem lenne benne, ps2-ről tudnék kapásból 3 jobb GTA klónt mondani, egy gigaürülék számomra, a programozás szégyene!
#9
#6: Könyörgöm, mi a halál nézőpont kérdése abban, hogy felturbózott übezorall trailerekkel kúrták át a népet szándékosan, aztán a végére meg kaptak egy teljesen leamortizált gagyi bugfestet ? Ez nem csak "jó játék vs. rossz játék" kérdés, ez az eset iskolapéldája volt a közönség pofátlan átbaszásának.
#8
#3: Mivel nem sok third-party játék jelenik meg a Wii U-ra, éppen ezért olyanok veszik a gépet, akiket ezek a játékok nem érdekelnek. Ezért nem fogynak olyan jól a Ubisoft játékai a Nintendo konzoljára, mert azok, akik ezekkel (3DS, Wii U) a konzolokkal rendelkeznek, inkább N-es játékokkal játszanak.
#6
Törölt felhasználó
#5: Nem, ez néző pont kérdése.
#4
#2: Azért ez nézőpont kérdése... Kinek mi jön be... Néztem belőle pár gameplay-t és bár a grafika nem olyan, mint mutatták, azért beszerzem majd, de még mindig sokallom a komplett 48€-t... Lesz még Winter meg Summer Sale... :D
#2
Elég baj, látszik az emberek mennyire bedőlnek a hypenak. Néhány kiváló játékból 1milliót sem adnak el. De ilyen szarból elfogy 9 millió...röhej.
#1
Érdekes, nem is tudtam hogy a Far Cry 3-ból 10 milkát adtak el.