Halloween van, kipróbálható a The Evil Within

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 31.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda halloween alkalmából egy terebélyes demóval örvendeztette meg a PC-seket, így minden érdeklődő végigtolhatja a The Evil Within első három fejezetét. Az esti borzongás biztosított, de lapul még valami a tarsolyban.

A stílszerűen Halloween Demónak keresztelt kipróbálható változat már elérhető a Steamen keresztül. Shinji Mikami túlélőhorrorjának első három fejezetét játszhatjuk végig benne, ami testvérek között is jó pár órás elfoglaltságot biztosít. Ha tovább akarsz játszani, akkor a teljes The Evil Within megvétele esetén ingyen megkapod a kultikus Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth kópiáját is. 

Ha ez nem lenne elég, megjegyezzük, hogy limitált ideig 50 százalék kedvezménnyel, 9,99 dollárért vásárolhatod meg a season passt. A játékot nemrégiben mi is teszteltük, s bár örömünk nem volt felhőtlen, a legutóbbi patch már sok kényelmetlenséget javított az alkotásban.

Ha még egy grátisz horrorjáték jól jönne, akkor látogass el a VG247 oldalára, kövesd az utasításokat és zsebeld be a Nosferatu: Wrath of Malachi Steam-kódját.

A hétvégén kipróbálható az NBA 2K15 is

S ha már lúd, legyen kövér! Bár nem egészen passzol a Mindenszentek ünnepéhez, a 2K Sports jóvoltából a hétvégén kötöttségek nélkül nyúzhatjuk az NBA 2K15 PC-s verzióját a Steamen. A 47 gigabyte-os kliens a teljes verziót tartalmazza, ráadásul az idei rész megkapta a konzolos változatok motorját, így igazi látványorgiában lehet részünk, ha erős vasat rakunk alá.
4.
4.
kopic
#3: Mi bajod van a kommentel ? Semmi rosszat nem írtam.
3.
3.
PrimYaz00
Az értelmes hozzászólás úgy látom itt már nem szokás, inkább megyek az xbox-ozni 30 fps-el.
2.
2.
logic5
#1: Szívemből szóltál :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...